Sticker per kuzhine

 • Sticker p?r guzhin?n dhe tualetin.
 • Mund te vendoset te lavamani, soba. tualeti
 • Funksionale kundra lag?shtis?, papastertit? n? vende q? b?hen gjithmon? pis?.
 • ?Shume e leht? p?r tu lidhur n? plastik?, metal, dru dhe sip?rfaqe t? tjera, i pap?rshkuesh?m nga uji.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Sticker p?r kuzhin? ne dizanje t? ndryshme.
 • Pjesa ku do vendoset duhet t? pastrohet dhe te jete e thate nga ujrat.
 • Mund t? pritet n? gjat?sin? e deshiruar.
 • Shtypeni p?r tu puthitur sa me mir?.
 • Rezistent ndaj nxeht?sis?,

Specifikat

 • Madh?sia e produktit: 3.2m
 • Materiali: ngjit?s PVC: akrilik