Hekur me avull Haeger HG-1259

 • Hekur me avull praktik p?r hekurosje ideale rrobash.
 • Mund ta p?rdorni dhe si nj? hekur vertikal p?r t? hekurosur k?mishat tuaja dhe rifreskuar perdet tuaja.
 • Hekurosni pa djegie n? p?lhurat tuaja.
 • Veshjet do t? duken si t? reja.
 • Cil?si maksimale.

1,590 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Hekur me Avull p?r hekurosje rrobash.
 • Praktik dhe multifunksional.
 • Avulli shp?rthyes dep?rton deri tek fibrat e veshjeve dhe eleminon edhe rrudhat m? t? lehta.
 • Pajisja e rregullimit t? temperatur?s: tre ingranazhe
 • Me pllak? t? but? dhe jo ngjit?se.
 • Nuk d?mton veshjet.
 • Kapaciteti i ruajtjes s? ujit ?sht? rreth 200ML.
 • I leht? n? p?rdorim.

Specifikat

 • Funksionon me avull
 • Me pllak? qeramike
 • Hekuros n? dy versioni: n? t? that? dhe t? lag?t
 • Tensioni i vler?suar: 220 (V)
 • Frekuenca e vler?suar: 50 (HZ)
 • Fuqia e vler?suar: 800 (W)