Fshes? elektrike 2n1

Pastroni me leht?si ?do lloj sip?rfaqe t? fort?.

Pastron dhe l?mon dyshemen ose parketin, duke l?n? sip?rfaqen pa shenja.

5,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Fshes? elektrike 2n1

  • Pastroni me leht?si ?do lloj sip?rfaqe t? fort?.
  • Pastron dhe l?mon dyshemen ose parketin, duke l?n? sip?rfaqen pa shenja.

Specifikat:

  • Ideale p?r pastrimin e dyshemeve dhe sip?rfaqeve t? m?dha.
  • Kjo paisje elektrike pastron me leht?si.
  • Me v?nd t? posatc?m p?r derdhjen e detergjentit dhe t? ujit.
  • Mjaft? praktike p?r tu p?rdorur.
  • Me dorez? ergonomike.
  • Materiali: Plastik ABS.