,

Nose Up


Krahaso

Jepini formen hundes tuaj pa pasur nevoje per nderhyrje kirurgjikale
🔾 Vendoseni ne hunde per 15 min gjate dites per efektin e deshiruar
🔾 Vendoset dhe pastrohet shume thjesht

890 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.