Aksesorë Televizori

1,490 L

Aparat degjimi

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Pajisje q? b?n t? leht? d?gjimin p?r njer?zit kur kan? nj? humbje t? d?gjimit natyral.
 • Ky aparat p?rb?het nga nj? mikrofon, nj? p?rforcues dhe nj? marr?s.
 • T? gjitha pjes?t elektronike ndodhen pas veshit.
Shtoje në shportëKrahasoni
4,990 L

Radio dore

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Radio e fort? q? nuk interferon.
 • Me anten? dhe 16 kanale t? integruara.
 • Me alarm emergjent ,karikues, ruatje t? bateris? ,koh?mat?s ,drit? flash.
 • P?r p?rdorime ku sinjali i celularit nuk mbulon si bodrume kantjere pune apo piknike n? natyr?.
Shtoje në shportëKrahasoni
2,490 L

Mini A8 -Pajisja Gjurmuese

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Mini A8 Gjurmues n? koh? reale me cil?si t? lart?.
 • Pajisja ndjek?se n? koh? reale ?sht? e pajisur me butonin SOS.
 • Bateri t? rikarikueshme zgjat deri n? 30 or?.
Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Tastiere iMice me mouse

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Tastier? iMice s? bashku me mouse- in.
 • I p?rdorsh?m p?r: sht?pi, loj?ra, zyra.
 • Jan? t? pap?rshkrueshme nga uji.
Shtoje në shportëKrahasoni
1,790 L

Telefon fiks

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Telefoni ?sht? i p?rshtatsh?m p?r biznese t? vogla dhe t? mesme si dhe p?r p?rdorim sht?piak.
 • Nj? artikull i domosdosh?m p?r sht?pin? dhe zyr?n tuaj.
Shtoje në shportëKrahasoni
2,490 L

Tripod

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Pavar?sisht n?se jeni nj? fillestar apo fotograf profesionist ky tripo do ju ndihmoj? t? b?ni foto t? mrekullueshme.
 • Zgjidhja m? e mir? p?r aktivitete me fotografi n? natyr?.
 • K?mb?t prej gome q? nuk rr?shqasin.
 • Kthehet 360 ? horizontale dhe vertikale 90 ?
Shtoje në shportëKrahasoni
1,490 L

Pomp? elektrike uji

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Kjo pomp? elekrike uji e krijuar n? m?nyr? perfekte ka nj? trup v?rtet kompakt p?r perdorim t? leht?, ideale p?r zyr?, sht?pi, kuzhin?, shkoll?, kampe etj.
 • Thjesht mb?rtheni pomp?n e vog?l n? gryk?n e shishes.
 • Kjo pomp? uji ?sht? e p?rshtatshme p?r nj? larmi t? madhe t? ujit t? pijsh?m n? shishe 4.5L / 7.5L / 10L / 11.3L / 18.9L.
 • Hedh ujin me shtypjen e nj? butoi.
Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Tapet Puzzle

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Ju prezantojm? super tapetin p?r femij?.

 • Formohet si puzzle, ?shte e but? dhe mat ku f?mija mos r?shkase.
 • Ideale p?r t? m?sua ngjyrat, shkronja dhe numrat.
 • Cdo pjes? e tapetit vjen me p?rmasat 30x30cm.
 • Ideale p?r ?do sht?pi.
Shtoje në shportëKrahasoni
1,490 L

Kufje me mikrofon Gaming

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Shijojen muzik?n e preferuar me k?to kufje fantastike.

Mjaft praktike dhe t? rehatshme p?r ti p?rdorur.

Shtoje në shportëKrahasoni
2,990 L

Mbajt?se telefoni

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Kjo paisje do t’ju ndihmoj? t? zgjidhni problemin tuaj.

Lini q? telefoni juaj t’ju ndjek?, t? marr? selfie dhe t? mos k?rkoni m? ndihm?

Shtoje në shportëKrahasoni
2,990 L

Mikrofon 2n1

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Mikrofoni fantastik vjen p?r ju tashm? duke b?r pasionin tuaj n? realitet.

Dizajn i personalizuar i z?rit p?r t? krijuar nj? p?rvoj? m? t? thell? t? basit dhe d?gjimit.

Shtoje në shportëKrahasoni
1,490 L

Mbajt?se p?r TV

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Shpesh na ndodh q? t? harrojm? se ku ndodhden telekomandat.

Mbajt?sia praktike p?r t? mbajtur Telekomand?n e TV.

Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Paisje lidh?se p?r TV

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Shijoni videot, fotot dhe filmat tuaj t? preferuar n? ekranin m? t? mir? n? sht?pi.

Ideale p?r mbr?mjet me miqt?.

Shtoje në shportëKrahasoni
1,490 L

Mbajtese Televizori

0 nga 5
(0)
SKU: mbajtese-televizori

Ruani hapesiren ne shtepine tuaj dhe montoni televizorin ne mur me kete suportues.
?? E pershtatshme per televizor 14 deri ne 32 inch
?? Mund te rrotullohet 180 grade
?? E lehte per tu montuar

Shtoje në shportëKrahasoni
1,590 L

Mbajtese Tv 32 “deri ne 55”

0 nga 5
(0)
SKU: mbajtese-tv-32-deri-ne-55

Mbajtese Televizori
E pershtashme per 32 ?der ne 55? Flat TV.
? Kapaciteti i ngarkes?s: 30 kg max
? P?rputhshm?ria: 100?100 / 150?150 / 200?100 / 200?150 / 200?200 / 300?200 / 400?200 / 4000x400mm
? Shkalla e radhitjes: 5 ?deri +15 ?
? Nd?rtim i thjesht? dhe instalim i leht?.

Shtoje në shportëKrahasoni
1,590 L

Mbjtese Tv 32” deri ne 72”

0 nga 5
(0)
SKU: mbjtese-tv-32-deri-ne-72

Mbjtese Tv 32? deri ne 72?

Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Mbajtes Tv i levizshem 14 “- 46”

0 nga 5
(0)
SKU: mbajtes-tv-i-levizshem-14-46

G?zoni nj? pamje t? qart? t? ekranit tuaj nga ?do pik? n? dhom?n tuaj me televizorin 14-46 in?
? Kjo ju lejon t? shijoni nj? pamje cil?sore pa marr? parasysh se ku shihni.
? Mbajtesi i p?rshtatsh?m dhe i gjithansh?m ju lejon nj? anim, t? ktheni, t? zgjeroni dhe t? niveloni televizorin tuaj p?r shikim t? rehatsh?m nga shtrati ose dyshemeja.
? P?r 14 ?- 46? Plasma / TV LCD
? HDL-117b-2
? 50 kg Maksimumi

Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L 2,490 L

Mini Tastier 3 ne 1 me Wifi

0 nga 5
(0)
SKU: mini-tastier-3-ne-1-me-wifi

Mini tastier 3 ne 1 me Wifi
? 3 Funksione
1- Telekomande
2- Tastier
3- Mouse
??Mund te perdoret per TV Smart, Android Tv Box, Kompjtuer, Laptop etj?
?? Dizajn elegant dhe mjaft i thjesht ne perdorim
?? Mouse qe mund ta levizesh pa pasur nevoje per pik mbeshtetje
?? Perfekte per lojra
?? E sakt dhe e lehte per tu perdorur

Shtoje në shportëKrahasoni

Aparat degjimi

0 nga 5
(0)
 • Pajisje q? b?n t? leht? d?gjimin p?r njer?zit kur kan? nj? humbje t? d?gjimit natyral.
 • Ky aparat p?rb?het nga nj? mikrofon, nj? p?rforcues dhe nj? marr?s.
 • T? gjitha pjes?t elektronike ndodhen pas veshit.
SKU: N/A

Radio dore

0 nga 5
(0)
 • Radio e fort? q? nuk interferon.
 • Me anten? dhe 16 kanale t? integruara.
 • Me alarm emergjent ,karikues, ruatje t? bateris? ,koh?mat?s ,drit? flash.
 • P?r p?rdorime ku sinjali i celularit nuk mbulon si bodrume kantjere pune apo piknike n? natyr?.
SKU: N/A

Mini A8 -Pajisja Gjurmuese

0 nga 5
(0)
 • Mini A8 Gjurmues n? koh? reale me cil?si t? lart?.
 • Pajisja ndjek?se n? koh? reale ?sht? e pajisur me butonin SOS.
 • Bateri t? rikarikueshme zgjat deri n? 30 or?.
SKU: N/A

Tastiere iMice me mouse

0 nga 5
(0)
 • Tastier? iMice s? bashku me mouse- in.
 • I p?rdorsh?m p?r: sht?pi, loj?ra, zyra.
 • Jan? t? pap?rshkrueshme nga uji.
SKU: N/A

Telefon fiks

0 nga 5
(0)
 • Telefoni ?sht? i p?rshtatsh?m p?r biznese t? vogla dhe t? mesme si dhe p?r p?rdorim sht?piak.
 • Nj? artikull i domosdosh?m p?r sht?pin? dhe zyr?n tuaj.
SKU: N/A

Tripod

0 nga 5
(0)
 • Pavar?sisht n?se jeni nj? fillestar apo fotograf profesionist ky tripo do ju ndihmoj? t? b?ni foto t? mrekullueshme.
 • Zgjidhja m? e mir? p?r aktivitete me fotografi n? natyr?.
 • K?mb?t prej gome q? nuk rr?shqasin.
 • Kthehet 360 ? horizontale dhe vertikale 90 ?
SKU: N/A

Pomp? elektrike uji

0 nga 5
(0)
 • Kjo pomp? elekrike uji e krijuar n? m?nyr? perfekte ka nj? trup v?rtet kompakt p?r perdorim t? leht?, ideale p?r zyr?, sht?pi, kuzhin?, shkoll?, kampe etj.
 • Thjesht mb?rtheni pomp?n e vog?l n? gryk?n e shishes.
 • Kjo pomp? uji ?sht? e p?rshtatshme p?r nj? larmi t? madhe t? ujit t? pijsh?m n? shishe 4.5L / 7.5L / 10L / 11.3L / 18.9L.
 • Hedh ujin me shtypjen e nj? butoi.
SKU: N/A

Tapet Puzzle

0 nga 5
(0)

Ju prezantojm? super tapetin p?r femij?.

 • Formohet si puzzle, ?shte e but? dhe mat ku f?mija mos r?shkase.
 • Ideale p?r t? m?sua ngjyrat, shkronja dhe numrat.
 • Cdo pjes? e tapetit vjen me p?rmasat 30x30cm.
 • Ideale p?r ?do sht?pi.
SKU: N/A

Kufje me mikrofon Gaming

0 nga 5
(0)

Shijojen muzik?n e preferuar me k?to kufje fantastike.

Mjaft praktike dhe t? rehatshme p?r ti p?rdorur.

SKU: N/A

Mbajt?se telefoni

0 nga 5
(0)

Kjo paisje do t’ju ndihmoj? t? zgjidhni problemin tuaj.

Lini q? telefoni juaj t’ju ndjek?, t? marr? selfie dhe t? mos k?rkoni m? ndihm?

SKU: N/A

Mikrofon 2n1

0 nga 5
(0)

Mikrofoni fantastik vjen p?r ju tashm? duke b?r pasionin tuaj n? realitet.

Dizajn i personalizuar i z?rit p?r t? krijuar nj? p?rvoj? m? t? thell? t? basit dhe d?gjimit.

SKU: N/A

Mbajt?se p?r TV

0 nga 5
(0)

Shpesh na ndodh q? t? harrojm? se ku ndodhden telekomandat.

Mbajt?sia praktike p?r t? mbajtur Telekomand?n e TV.

SKU: N/A

Paisje lidh?se p?r TV

0 nga 5
(0)

Shijoni videot, fotot dhe filmat tuaj t? preferuar n? ekranin m? t? mir? n? sht?pi.

Ideale p?r mbr?mjet me miqt?.

SKU: N/A

Mbajtese Televizori

0 nga 5
(0)

Ruani hapesiren ne shtepine tuaj dhe montoni televizorin ne mur me kete suportues.
?? E pershtatshme per televizor 14 deri ne 32 inch
?? Mund te rrotullohet 180 grade
?? E lehte per tu montuar

SKU: mbajtese-televizori

Mbajtese Tv 32 “deri ne 55”

0 nga 5
(0)

Mbajtese Televizori
E pershtashme per 32 ?der ne 55? Flat TV.
? Kapaciteti i ngarkes?s: 30 kg max
? P?rputhshm?ria: 100?100 / 150?150 / 200?100 / 200?150 / 200?200 / 300?200 / 400?200 / 4000x400mm
? Shkalla e radhitjes: 5 ?deri +15 ?
? Nd?rtim i thjesht? dhe instalim i leht?.

SKU: mbajtese-tv-32-deri-ne-55

Mbjtese Tv 32” deri ne 72”

0 nga 5
(0)

Mbjtese Tv 32? deri ne 72?

SKU: mbjtese-tv-32-deri-ne-72

Mbajtes Tv i levizshem 14 “- 46”

0 nga 5
(0)

G?zoni nj? pamje t? qart? t? ekranit tuaj nga ?do pik? n? dhom?n tuaj me televizorin 14-46 in?
? Kjo ju lejon t? shijoni nj? pamje cil?sore pa marr? parasysh se ku shihni.
? Mbajtesi i p?rshtatsh?m dhe i gjithansh?m ju lejon nj? anim, t? ktheni, t? zgjeroni dhe t? niveloni televizorin tuaj p?r shikim t? rehatsh?m nga shtrati ose dyshemeja.
? P?r 14 ?- 46? Plasma / TV LCD
? HDL-117b-2
? 50 kg Maksimumi

SKU: mbajtes-tv-i-levizshem-14-46

Mini Tastier 3 ne 1 me Wifi

0 nga 5
(0)

Mini tastier 3 ne 1 me Wifi
? 3 Funksione
1- Telekomande
2- Tastier
3- Mouse
??Mund te perdoret per TV Smart, Android Tv Box, Kompjtuer, Laptop etj?
?? Dizajn elegant dhe mjaft i thjesht ne perdorim
?? Mouse qe mund ta levizesh pa pasur nevoje per pik mbeshtetje
?? Perfekte per lojra
?? E sakt dhe e lehte per tu perdorur

SKU: mini-tastier-3-ne-1-me-wifi
1,990 L 2,490 L Shtoje në shportëKrahasoni

Aparat degjimi

0 nga 5
(0)
 • Pajisje q? b?n t? leht? d?gjimin p?r njer?zit kur kan? nj? humbje t? d?gjimit natyral.
 • Ky aparat p?rb?het nga nj? mikrofon, nj? p?rforcues dhe nj? marr?s.
 • T? gjitha pjes?t elektronike ndodhen pas veshit.

Radio dore

0 nga 5
(0)
 • Radio e fort? q? nuk interferon.
 • Me anten? dhe 16 kanale t? integruara.
 • Me alarm emergjent ,karikues, ruatje t? bateris? ,koh?mat?s ,drit? flash.
 • P?r p?rdorime ku sinjali i celularit nuk mbulon si bodrume kantjere pune apo piknike n? natyr?.

Mini A8 -Pajisja Gjurmuese

0 nga 5
(0)
 • Mini A8 Gjurmues n? koh? reale me cil?si t? lart?.
 • Pajisja ndjek?se n? koh? reale ?sht? e pajisur me butonin SOS.
 • Bateri t? rikarikueshme zgjat deri n? 30 or?.

Tastiere iMice me mouse

0 nga 5
(0)
 • Tastier? iMice s? bashku me mouse- in.
 • I p?rdorsh?m p?r: sht?pi, loj?ra, zyra.
 • Jan? t? pap?rshkrueshme nga uji.

Telefon fiks

0 nga 5
(0)
 • Telefoni ?sht? i p?rshtatsh?m p?r biznese t? vogla dhe t? mesme si dhe p?r p?rdorim sht?piak.
 • Nj? artikull i domosdosh?m p?r sht?pin? dhe zyr?n tuaj.

Tripod

0 nga 5
(0)
 • Pavar?sisht n?se jeni nj? fillestar apo fotograf profesionist ky tripo do ju ndihmoj? t? b?ni foto t? mrekullueshme.
 • Zgjidhja m? e mir? p?r aktivitete me fotografi n? natyr?.
 • K?mb?t prej gome q? nuk rr?shqasin.
 • Kthehet 360 ? horizontale dhe vertikale 90 ?

Pomp? elektrike uji

0 nga 5
(0)
 • Kjo pomp? elekrike uji e krijuar n? m?nyr? perfekte ka nj? trup v?rtet kompakt p?r perdorim t? leht?, ideale p?r zyr?, sht?pi, kuzhin?, shkoll?, kampe etj.
 • Thjesht mb?rtheni pomp?n e vog?l n? gryk?n e shishes.
 • Kjo pomp? uji ?sht? e p?rshtatshme p?r nj? larmi t? madhe t? ujit t? pijsh?m n? shishe 4.5L / 7.5L / 10L / 11.3L / 18.9L.
 • Hedh ujin me shtypjen e nj? butoi.

Tapet Puzzle

0 nga 5
(0)

Ju prezantojm? super tapetin p?r femij?.

 • Formohet si puzzle, ?shte e but? dhe mat ku f?mija mos r?shkase.
 • Ideale p?r t? m?sua ngjyrat, shkronja dhe numrat.
 • Cdo pjes? e tapetit vjen me p?rmasat 30x30cm.
 • Ideale p?r ?do sht?pi.

Kufje me mikrofon Gaming

0 nga 5
(0)

Shijojen muzik?n e preferuar me k?to kufje fantastike.

Mjaft praktike dhe t? rehatshme p?r ti p?rdorur.

Mbajt?se telefoni

0 nga 5
(0)

Kjo paisje do t’ju ndihmoj? t? zgjidhni problemin tuaj.

Lini q? telefoni juaj t’ju ndjek?, t? marr? selfie dhe t? mos k?rkoni m? ndihm?

Mikrofon 2n1

0 nga 5
(0)

Mikrofoni fantastik vjen p?r ju tashm? duke b?r pasionin tuaj n? realitet.

Dizajn i personalizuar i z?rit p?r t? krijuar nj? p?rvoj? m? t? thell? t? basit dhe d?gjimit.

Mbajt?se p?r TV

0 nga 5
(0)

Shpesh na ndodh q? t? harrojm? se ku ndodhden telekomandat.

Mbajt?sia praktike p?r t? mbajtur Telekomand?n e TV.

Paisje lidh?se p?r TV

0 nga 5
(0)

Shijoni videot, fotot dhe filmat tuaj t? preferuar n? ekranin m? t? mir? n? sht?pi.

Ideale p?r mbr?mjet me miqt?.

Mbajtese Televizori

0 nga 5
(0)

Ruani hapesiren ne shtepine tuaj dhe montoni televizorin ne mur me kete suportues.
?? E pershtatshme per televizor 14 deri ne 32 inch
?? Mund te rrotullohet 180 grade
?? E lehte per tu montuar

Mbajtese Tv 32 “deri ne 55”

0 nga 5
(0)

Mbajtese Televizori
E pershtashme per 32 ?der ne 55? Flat TV.
? Kapaciteti i ngarkes?s: 30 kg max
? P?rputhshm?ria: 100?100 / 150?150 / 200?100 / 200?150 / 200?200 / 300?200 / 400?200 / 4000x400mm
? Shkalla e radhitjes: 5 ?deri +15 ?
? Nd?rtim i thjesht? dhe instalim i leht?.

Mbajtes Tv i levizshem 14 “- 46”

0 nga 5
(0)

G?zoni nj? pamje t? qart? t? ekranit tuaj nga ?do pik? n? dhom?n tuaj me televizorin 14-46 in?
? Kjo ju lejon t? shijoni nj? pamje cil?sore pa marr? parasysh se ku shihni.
? Mbajtesi i p?rshtatsh?m dhe i gjithansh?m ju lejon nj? anim, t? ktheni, t? zgjeroni dhe t? niveloni televizorin tuaj p?r shikim t? rehatsh?m nga shtrati ose dyshemeja.
? P?r 14 ?- 46? Plasma / TV LCD
? HDL-117b-2
? 50 kg Maksimumi

Mini Tastier 3 ne 1 me Wifi

0 nga 5
(0)

Mini tastier 3 ne 1 me Wifi
? 3 Funksione
1- Telekomande
2- Tastier
3- Mouse
??Mund te perdoret per TV Smart, Android Tv Box, Kompjtuer, Laptop etj?
?? Dizajn elegant dhe mjaft i thjesht ne perdorim
?? Mouse qe mund ta levizesh pa pasur nevoje per pik mbeshtetje
?? Perfekte per lojra
?? E sakt dhe e lehte per tu perdorur

1,990 L 2,490 L Shtoje në shportëKrahasoni

Aparat degjimi

0 nga 5
(0)
 • Pajisje q? b?n t? leht? d?gjimin p?r njer?zit kur kan? nj? humbje t? d?gjimit natyral.
 • Ky aparat p?rb?het nga nj? mikrofon, nj? p?rforcues dhe nj? marr?s.
 • T? gjitha pjes?t elektronike ndodhen pas veshit.

Radio dore

0 nga 5
(0)
 • Radio e fort? q? nuk interferon.
 • Me anten? dhe 16 kanale t? integruara.
 • Me alarm emergjent ,karikues, ruatje t? bateris? ,koh?mat?s ,drit? flash.
 • P?r p?rdorime ku sinjali i celularit nuk mbulon si bodrume kantjere pune apo piknike n? natyr?.

Mini A8 -Pajisja Gjurmuese

0 nga 5
(0)
 • Mini A8 Gjurmues n? koh? reale me cil?si t? lart?.
 • Pajisja ndjek?se n? koh? reale ?sht? e pajisur me butonin SOS.
 • Bateri t? rikarikueshme zgjat deri n? 30 or?.

Tastiere iMice me mouse

0 nga 5
(0)
 • Tastier? iMice s? bashku me mouse- in.
 • I p?rdorsh?m p?r: sht?pi, loj?ra, zyra.
 • Jan? t? pap?rshkrueshme nga uji.

Telefon fiks

0 nga 5
(0)
 • Telefoni ?sht? i p?rshtatsh?m p?r biznese t? vogla dhe t? mesme si dhe p?r p?rdorim sht?piak.
 • Nj? artikull i domosdosh?m p?r sht?pin? dhe zyr?n tuaj.

Tripod

0 nga 5
(0)
 • Pavar?sisht n?se jeni nj? fillestar apo fotograf profesionist ky tripo do ju ndihmoj? t? b?ni foto t? mrekullueshme.
 • Zgjidhja m? e mir? p?r aktivitete me fotografi n? natyr?.
 • K?mb?t prej gome q? nuk rr?shqasin.
 • Kthehet 360 ? horizontale dhe vertikale 90 ?

Pomp? elektrike uji

0 nga 5
(0)
 • Kjo pomp? elekrike uji e krijuar n? m?nyr? perfekte ka nj? trup v?rtet kompakt p?r perdorim t? leht?, ideale p?r zyr?, sht?pi, kuzhin?, shkoll?, kampe etj.
 • Thjesht mb?rtheni pomp?n e vog?l n? gryk?n e shishes.
 • Kjo pomp? uji ?sht? e p?rshtatshme p?r nj? larmi t? madhe t? ujit t? pijsh?m n? shishe 4.5L / 7.5L / 10L / 11.3L / 18.9L.
 • Hedh ujin me shtypjen e nj? butoi.

Tapet Puzzle

0 nga 5
(0)

Ju prezantojm? super tapetin p?r femij?.

 • Formohet si puzzle, ?shte e but? dhe mat ku f?mija mos r?shkase.
 • Ideale p?r t? m?sua ngjyrat, shkronja dhe numrat.
 • Cdo pjes? e tapetit vjen me p?rmasat 30x30cm.
 • Ideale p?r ?do sht?pi.

Kufje me mikrofon Gaming

0 nga 5
(0)

Shijojen muzik?n e preferuar me k?to kufje fantastike.

Mjaft praktike dhe t? rehatshme p?r ti p?rdorur.

Mbajt?se telefoni

0 nga 5
(0)

Kjo paisje do t’ju ndihmoj? t? zgjidhni problemin tuaj.

Lini q? telefoni juaj t’ju ndjek?, t? marr? selfie dhe t? mos k?rkoni m? ndihm?

Mikrofon 2n1

0 nga 5
(0)

Mikrofoni fantastik vjen p?r ju tashm? duke b?r pasionin tuaj n? realitet.

Dizajn i personalizuar i z?rit p?r t? krijuar nj? p?rvoj? m? t? thell? t? basit dhe d?gjimit.

Mbajt?se p?r TV

0 nga 5
(0)

Shpesh na ndodh q? t? harrojm? se ku ndodhden telekomandat.

Mbajt?sia praktike p?r t? mbajtur Telekomand?n e TV.

Paisje lidh?se p?r TV

0 nga 5
(0)

Shijoni videot, fotot dhe filmat tuaj t? preferuar n? ekranin m? t? mir? n? sht?pi.

Ideale p?r mbr?mjet me miqt?.

Mbajtese Televizori

0 nga 5
(0)

Ruani hapesiren ne shtepine tuaj dhe montoni televizorin ne mur me kete suportues.
?? E pershtatshme per televizor 14 deri ne 32 inch
?? Mund te rrotullohet 180 grade
?? E lehte per tu montuar

Mbajtese Tv 32 “deri ne 55”

0 nga 5
(0)

Mbajtese Televizori
E pershtashme per 32 ?der ne 55? Flat TV.
? Kapaciteti i ngarkes?s: 30 kg max
? P?rputhshm?ria: 100?100 / 150?150 / 200?100 / 200?150 / 200?200 / 300?200 / 400?200 / 4000x400mm
? Shkalla e radhitjes: 5 ?deri +15 ?
? Nd?rtim i thjesht? dhe instalim i leht?.

Mbajtes Tv i levizshem 14 “- 46”

0 nga 5
(0)

G?zoni nj? pamje t? qart? t? ekranit tuaj nga ?do pik? n? dhom?n tuaj me televizorin 14-46 in?
? Kjo ju lejon t? shijoni nj? pamje cil?sore pa marr? parasysh se ku shihni.
? Mbajtesi i p?rshtatsh?m dhe i gjithansh?m ju lejon nj? anim, t? ktheni, t? zgjeroni dhe t? niveloni televizorin tuaj p?r shikim t? rehatsh?m nga shtrati ose dyshemeja.
? P?r 14 ?- 46? Plasma / TV LCD
? HDL-117b-2
? 50 kg Maksimumi

Mini Tastier 3 ne 1 me Wifi

0 nga 5
(0)

Mini tastier 3 ne 1 me Wifi
? 3 Funksione
1- Telekomande
2- Tastier
3- Mouse
??Mund te perdoret per TV Smart, Android Tv Box, Kompjtuer, Laptop etj?
?? Dizajn elegant dhe mjaft i thjesht ne perdorim
?? Mouse qe mund ta levizesh pa pasur nevoje per pik mbeshtetje
?? Perfekte per lojra
?? E sakt dhe e lehte per tu perdorur

1,990 L 2,490 L Shtoje në shportëKrahasoni

Po shfaqen krejt 18 përfundimet