Mbajt?se p?r TV

Shpesh na ndodh q? t? harrojm? se ku ndodhden telekomandat.

Mbajt?sia praktike p?r t? mbajtur Telekomand?n e TV.

1,490 L

Krahasoni

Përshkrim

Mbajt?se p?r TV

  • Shpesh na ndodh q? t? harrojm? se ku ndodhden telekomandat.
  • Mbajt?sia praktike p?r t? mbajtur Telekomand?n e TV.

Specifikat:

  • Vendoseni mbi TV dhe sistemoni gj?rat tuaja.
  • Mjaft? praktike.
  • Materiali: Plastik ECO.