Mini A8 -Pajisja Gjurmuese

 • Mini A8 Gjurmues n? koh? reale me cil?si t? lart?.
 • Pajisja ndjek?se n? koh? reale ?sht? e pajisur me butonin SOS.
 • Bateri t? rikarikueshme zgjat deri n? 30 or?.

2,490 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Gjurmues ?GPS anti-vjedhje.
 • P?rdorur n? ?do automjet p?r t? gjetur vendndodhjen e tyre t? tilla si makina, anijet,motorr, kamion?, p?r furgon?t dhe makinerit? e nd?rtimit dhe shum? m? tep?r.
 • Ndezja: hapni pjesen ?e pasme, vendosni kart?n SIM n? ndenj?set, pastaj ndizet automatikisht.
 • Treguesi do t? ndizet p?r 10 sekonda, pasi treguesi ?sht? i fikur, mbuloni mbules?n e pasme, at?her? mund t? p?rdoret.

 

Specifikat

 • Kapacitet 500mAh.
 • Madh?sia 3.2 * 4.3 * 1.4cm
 • Bateri 3.7V 350mAh Li-ion
 • Frekuenca GMS 900MHz / 1800MHz ose 850MHz / 1900MHz.
 • Material Plastike
 • Ngjyra e zez?
 • Tensioni i hyrjes DC 5V