Vrasese mushkonjash

 • Insektet fluturuese si mushkonjat dhe mizat b?hen irrituese me afrimin e ver?s.
 • Ky kurth p?r mushkonjat nuk do t? shqet?soj? gjumin tuaj dhe do t’i jap? t? gjith? familjes nj? mjedis t? past?r gjumi.
 • Mund t? p?rdoret n? kuzhin?n e dhom?s s? gjumit, madje edhe n? kampe t? jashtme.
 • Shp?toni nj?her? e mire nga insektet, me k?t? vrasese insektesh .
 • Drita UV Trap 360 ? kap mushkonja ose insekte.

1,490 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Vrasese mushkonjash me?Drita UV Trap 360 ?.
 • Rrjeti i brendsh?m elektrik ?sht? i mbyllur nga nj? predh? ABS n? m?nyr? efektive parandalon kontaktin e drejtp?rdrejt? t? gisht?rinjve n? zonat e rrezikshme.
 • Ky vrases insektesh p?rdor drit?n e err?t (rrezet ultra-violet ) , e cila ka rezultuar si drita me efektive p?r t? joshur insektet si mizat , mushkonjat , fluturat e nat?s dhe insektet e tjera fluturuese
 • Dizajn dorez? portative, i l?vizsh?m dhe i varur, ju mund t? varni n? verand?, dollap ose n? ?do vend q? d?shironi t? vrisni mushkonja.
 • I leht? p?r t?u p?rdorur.

Specifikat

 • Drita UV Trap 360 ?
 • Madh?sia: 62 – 90 x 162 mm
 • Materiali: ABS Plastike