Kulluese lavamani

  • Kulluese fantastike p?r kullimin e frurave dhe perimeve.
  • Mund t? p?rdoret dhe p?r tharjen e en?ve t? kuzhin?s
  • P?rshtatet n? shumic?n e lavaman?ve,
  • Pastrohet leht? dhe ?sht? rezistent ndaj ndryshkut.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Rafti multifunksional p?r kullim t? en?ve, perimeve dhe frutave.
  • D?rrasa e kulles?s s? tharjes me thek? silikoni p?rshtatet n? shumic?n e lavaman?ve.
  • Vendosur mbi lavaman dhe ?sht? shum? praktike.

 

Specifikat

  • Materiali: ?elik inox / Silikoni