Masazhues p?r qaf?n dhe shpatullat

  • N?se jeni t? lodhur dhe nuk k?ni energji at?her? zgjidhja ?sht? masazhuesi multifunksional.
  • P?rjetoni nj? ekperienc? unike n? sht?pi, n? zyr? ose n? udhetim p?r qaf?n dhe shpatullat.
  • Ndihmues kund?r stresit dhe pagjum?sis?.
  • P?rshtatet sipas madh?sis? s? trupit

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Masazhuesi rekomandohet p?r cdo person dhe jo vet?m p?r personat q? kan? probleme me dhimbjet e qafes, shpatullave apo kurrizit.
  • Masazhuesi multifunksional sh?rben p?r t?ju relaksuar duke ju b?r? t? ndiheni t? shlodhur n? cdo moment t? dit?s.
  • Rekomandohet t? p?rdoret cdo dit? pasi n? k?t? menyr? do ti shihni n? nj? koh? shum? t? shkurt?r benefitet e masazhatorit.

 

Specifikat

  • Masazhatori p?rb?het nga 8 koka masazhuese.
  • Kokat masazhuese l?vizin automatikisht djathtas dhe majtas.