Meshkuj

1,990 L

Masazhues p?r qaf?n dhe shpatullat

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • N?se jeni t? lodhur dhe nuk k?ni energji at?her? zgjidhja ?sht? masazhuesi multifunksional.
 • P?rjetoni nj? ekperienc? unike n? sht?pi, n? zyr? ose n? udhetim p?r qaf?n dhe shpatullat.
 • Ndihmues kund?r stresit dhe pagjum?sis?.
 • P?rshtatet sipas madh?sis? s? trupit
Shtoje në shportëKrahasoni
1,390 L

Paise p?r Fitness

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Fitnes n? sht?pi, tani nuk keni nevoj? t? shkoni n? palest?r.
 • Kjo paisje rezistente p?r femra e meshkuj ju vjen n? ndihm?.
 • Fleksibel dhe i leht? p?r tu vendosur.
Shtoje në shportëKrahasoni
2,490 L

Cante Shpine Xiaomi

0 nga 5
(0)
SKU: tablet-white-elitebook-revolve-810-g2

?Me 2 hap?sira t? ndara ku mund t? mbani Laptop, Tablet, Libra etj.
?Rripa te rregulluesh?m.
?Rezistente ndaj pikave t? ujit.

Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Ore Elektronike Panars

0 nga 5
(0)
SKU: ore-elektronike-panars

? Kundra ujit
? Material celik qe nuk ndryshon ngjyre
? Me 3 ngjyra te ndryshme
? Tregon oren, daten, alarm dhe me drite

Shtoje në shportëKrahasoni
2,490 L

Ore Curren p?r Meshkuj

0 nga 5
(0)
SKU: ore-curren-per-meshkuj

? Kundra ujit
? Rripa lekure
? Cilesore dhe me Garanci

Shtoje në shportëKrahasoni
890 L

Cakmak me Logo Makinash

0 nga 5
(0)
SKU: cakmak-me-logo-makinash

Nje dhurat e buukur per Shen Valentin apo per ditelindje
? Materiali : Metal
? Ngjyra Gold, Silver

Shtoje në shportëKrahasoni
2,490 L

Ore Curren p?r Meshkuj

0 nga 5
(0)
SKU: ore-curren-per-meshkuj-2

? Kundra ujit
? Rripa lekure
? info me dat?
? Cilesore dhe me Garanci

Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Ore OTS p?r Meshkuj

0 nga 5
(0)
SKU: ore-ots-per-meshkuj

Me ekran led qe tregon oren edhe naten ne menyre elektronike
? Butonat anesor funksional
? Kundra ujit
? Rripa zinxhiri
? info me dat?
? Cilesore dhe me Garanci

Shtoje në shportëKrahasoni
1,290 L

Ore Casio

0 nga 5
(0)
SKU: ore-casio

Ore Casio vjen me 4 ngjyra te ndryshme
? E zeze, gri, gold, gold & rose
? Rripa zinxhiri

Shtoje në shportëKrahasoni
2,990 L

Ore per Meshkuj Curren

0 nga 5
(0)
SKU: ore-per-meshkuj-curren

? Rripat jane te perbere nga zinxhiri
? Fushat e vogla funskionale me 6 akrepa aktiv
? Me date

Shtoje në shportëKrahasoni
4,990 L

Ore Ragesi

0 nga 5
(0)
SKU: ore-ragesi

Kjo ore eshte nje dhurate ideale.
? Me xham zafir qe nuk gervishtet
? Kundra Ujit
? Cilesi e larte

Shtoje në shportëKrahasoni
2,990 L

Ore Ristos per Meshkuj

0 nga 5
(0)
SKU: ore-ristos-per-meshkuj

Ore Ristos per Meshkuj
? Kundra Ujit
? Cilesi e larte
? Me zinxhir dhe me rrip

Shtoje në shportëKrahasoni
2,490 L

Ore Curren

0 nga 5
(0)
SKU: ore-curren-3

Ore Curren per femra dhe per meshkuj
? Me rripa prej zinxhiri
? E pershtatshme ne perditshmeri

Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Ore SKMEI

0 nga 5
(0)
SKU: ore-skmei

? Kundra ujit
? Ore, drite, kalendar dhe alarm
? Zinxhir metalik qe nuk ndryshon ngjyre

Shtoje në shportëKrahasoni
990 L

Ore per Femra

0 nga 5
(0)
SKU: ore-per-femra-2

Ore per Femra
? Me rripa zinxhiri
? E pershtatshme per perditshmeri gjithashtu dhe per raste te vecanta

Shtoje në shportëKrahasoni
2,190 L

Kostum tutash

0 nga 5
(0)
SKU: kostum-tutash

Kostume tutash per meshkuj
? Material Pambuk
? Ngjyra e kuqe

Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Ora per meshkuj

0 nga 5
(0)
SKU: ora-per-meshkuj

Modelet me te buukura te orace Curren
? Me zinxhir
? Kundra Ujit
? Super Cilesi

Shtoje në shportëKrahasoni
990 L

Byzylyk

0 nga 5
(0)
SKU: byzylyk-dore

? Byzylyk shume cilesor
? Materiali Celik qe nuk ndryshket
? Te Disponueshme ne 3 modele

Shtoje në shportëKrahasoni
2,490 L

Kostum tutash per meshkuj

0 nga 5
(0)
SKU: kostum-tutash-per-meshkuj

Kostum per meshkuj
?? Me 3 kombinime te ndryshme
??? Masat: S,M.L,XL,XXL
??? Material Cilesor Pambuk
?

Shtoje në shportëKrahasoni
1,590 L

Shapka per meshkuj

0 nga 5
(0)
SKU: shapka

??Shapka trendi shume te bukura
??Nr te ndryshem
??Shume te rehateshme

Shtoje në shportëKrahasoni

Masazhues p?r qaf?n dhe shpatullat

0 nga 5
(0)
 • N?se jeni t? lodhur dhe nuk k?ni energji at?her? zgjidhja ?sht? masazhuesi multifunksional.
 • P?rjetoni nj? ekperienc? unike n? sht?pi, n? zyr? ose n? udhetim p?r qaf?n dhe shpatullat.
 • Ndihmues kund?r stresit dhe pagjum?sis?.
 • P?rshtatet sipas madh?sis? s? trupit
SKU: N/A

Paise p?r Fitness

0 nga 5
(0)
 • Fitnes n? sht?pi, tani nuk keni nevoj? t? shkoni n? palest?r.
 • Kjo paisje rezistente p?r femra e meshkuj ju vjen n? ndihm?.
 • Fleksibel dhe i leht? p?r tu vendosur.
SKU: N/A

Cante Shpine Xiaomi

0 nga 5
(0)

?Me 2 hap?sira t? ndara ku mund t? mbani Laptop, Tablet, Libra etj.
?Rripa te rregulluesh?m.
?Rezistente ndaj pikave t? ujit.

SKU: tablet-white-elitebook-revolve-810-g2

Ore Elektronike Panars

0 nga 5
(0)

? Kundra ujit
? Material celik qe nuk ndryshon ngjyre
? Me 3 ngjyra te ndryshme
? Tregon oren, daten, alarm dhe me drite

SKU: ore-elektronike-panars

Ore Curren p?r Meshkuj

0 nga 5
(0)

? Kundra ujit
? Rripa lekure
? Cilesore dhe me Garanci

SKU: ore-curren-per-meshkuj

Cakmak me Logo Makinash

0 nga 5
(0)

Nje dhurat e buukur per Shen Valentin apo per ditelindje
? Materiali : Metal
? Ngjyra Gold, Silver

SKU: cakmak-me-logo-makinash

Ore Curren p?r Meshkuj

0 nga 5
(0)

? Kundra ujit
? Rripa lekure
? info me dat?
? Cilesore dhe me Garanci

SKU: ore-curren-per-meshkuj-2

Ore OTS p?r Meshkuj

0 nga 5
(0)

Me ekran led qe tregon oren edhe naten ne menyre elektronike
? Butonat anesor funksional
? Kundra ujit
? Rripa zinxhiri
? info me dat?
? Cilesore dhe me Garanci

SKU: ore-ots-per-meshkuj

Ore Casio

0 nga 5
(0)

Ore Casio vjen me 4 ngjyra te ndryshme
? E zeze, gri, gold, gold & rose
? Rripa zinxhiri

SKU: ore-casio

Ore per Meshkuj Curren

0 nga 5
(0)

? Rripat jane te perbere nga zinxhiri
? Fushat e vogla funskionale me 6 akrepa aktiv
? Me date

SKU: ore-per-meshkuj-curren

Ore Ragesi

0 nga 5
(0)

Kjo ore eshte nje dhurate ideale.
? Me xham zafir qe nuk gervishtet
? Kundra Ujit
? Cilesi e larte

SKU: ore-ragesi

Ore Ristos per Meshkuj

0 nga 5
(0)

Ore Ristos per Meshkuj
? Kundra Ujit
? Cilesi e larte
? Me zinxhir dhe me rrip

SKU: ore-ristos-per-meshkuj

Ore Curren

0 nga 5
(0)

Ore Curren per femra dhe per meshkuj
? Me rripa prej zinxhiri
? E pershtatshme ne perditshmeri

SKU: ore-curren-3

Ore SKMEI

0 nga 5
(0)

? Kundra ujit
? Ore, drite, kalendar dhe alarm
? Zinxhir metalik qe nuk ndryshon ngjyre

SKU: ore-skmei

Ore per Femra

0 nga 5
(0)

Ore per Femra
? Me rripa zinxhiri
? E pershtatshme per perditshmeri gjithashtu dhe per raste te vecanta

SKU: ore-per-femra-2

Kostum tutash

0 nga 5
(0)

Kostume tutash per meshkuj
? Material Pambuk
? Ngjyra e kuqe

SKU: kostum-tutash

Ora per meshkuj

0 nga 5
(0)

Modelet me te buukura te orace Curren
? Me zinxhir
? Kundra Ujit
? Super Cilesi

SKU: ora-per-meshkuj

Byzylyk

0 nga 5
(0)

? Byzylyk shume cilesor
? Materiali Celik qe nuk ndryshket
? Te Disponueshme ne 3 modele

SKU: byzylyk-dore

Kostum tutash per meshkuj

0 nga 5
(0)

Kostum per meshkuj
?? Me 3 kombinime te ndryshme
??? Masat: S,M.L,XL,XXL
??? Material Cilesor Pambuk
?

SKU: kostum-tutash-per-meshkuj

Shapka per meshkuj

0 nga 5
(0)

??Shapka trendi shume te bukura
??Nr te ndryshem
??Shume te rehateshme

SKU: shapka

Masazhues p?r qaf?n dhe shpatullat

0 nga 5
(0)
 • N?se jeni t? lodhur dhe nuk k?ni energji at?her? zgjidhja ?sht? masazhuesi multifunksional.
 • P?rjetoni nj? ekperienc? unike n? sht?pi, n? zyr? ose n? udhetim p?r qaf?n dhe shpatullat.
 • Ndihmues kund?r stresit dhe pagjum?sis?.
 • P?rshtatet sipas madh?sis? s? trupit

Paise p?r Fitness

0 nga 5
(0)
 • Fitnes n? sht?pi, tani nuk keni nevoj? t? shkoni n? palest?r.
 • Kjo paisje rezistente p?r femra e meshkuj ju vjen n? ndihm?.
 • Fleksibel dhe i leht? p?r tu vendosur.

Cante Shpine Xiaomi

0 nga 5
(0)

?Me 2 hap?sira t? ndara ku mund t? mbani Laptop, Tablet, Libra etj.
?Rripa te rregulluesh?m.
?Rezistente ndaj pikave t? ujit.

Ore Elektronike Panars

0 nga 5
(0)

? Kundra ujit
? Material celik qe nuk ndryshon ngjyre
? Me 3 ngjyra te ndryshme
? Tregon oren, daten, alarm dhe me drite

Ore Curren p?r Meshkuj

0 nga 5
(0)

? Kundra ujit
? Rripa lekure
? Cilesore dhe me Garanci

Cakmak me Logo Makinash

0 nga 5
(0)

Nje dhurat e buukur per Shen Valentin apo per ditelindje
? Materiali : Metal
? Ngjyra Gold, Silver

Ore Curren p?r Meshkuj

0 nga 5
(0)

? Kundra ujit
? Rripa lekure
? info me dat?
? Cilesore dhe me Garanci

Ore OTS p?r Meshkuj

0 nga 5
(0)

Me ekran led qe tregon oren edhe naten ne menyre elektronike
? Butonat anesor funksional
? Kundra ujit
? Rripa zinxhiri
? info me dat?
? Cilesore dhe me Garanci

Ore Casio

0 nga 5
(0)

Ore Casio vjen me 4 ngjyra te ndryshme
? E zeze, gri, gold, gold & rose
? Rripa zinxhiri

Ore per Meshkuj Curren

0 nga 5
(0)

? Rripat jane te perbere nga zinxhiri
? Fushat e vogla funskionale me 6 akrepa aktiv
? Me date

Ore Ragesi

0 nga 5
(0)

Kjo ore eshte nje dhurate ideale.
? Me xham zafir qe nuk gervishtet
? Kundra Ujit
? Cilesi e larte

Ore Ristos per Meshkuj

0 nga 5
(0)

Ore Ristos per Meshkuj
? Kundra Ujit
? Cilesi e larte
? Me zinxhir dhe me rrip

Ore Curren

0 nga 5
(0)

Ore Curren per femra dhe per meshkuj
? Me rripa prej zinxhiri
? E pershtatshme ne perditshmeri

Ore SKMEI

0 nga 5
(0)

? Kundra ujit
? Ore, drite, kalendar dhe alarm
? Zinxhir metalik qe nuk ndryshon ngjyre

Ore per Femra

0 nga 5
(0)

Ore per Femra
? Me rripa zinxhiri
? E pershtatshme per perditshmeri gjithashtu dhe per raste te vecanta

Kostum tutash

0 nga 5
(0)

Kostume tutash per meshkuj
? Material Pambuk
? Ngjyra e kuqe

Ora per meshkuj

0 nga 5
(0)

Modelet me te buukura te orace Curren
? Me zinxhir
? Kundra Ujit
? Super Cilesi

Byzylyk

0 nga 5
(0)

? Byzylyk shume cilesor
? Materiali Celik qe nuk ndryshket
? Te Disponueshme ne 3 modele

Kostum tutash per meshkuj

0 nga 5
(0)

Kostum per meshkuj
?? Me 3 kombinime te ndryshme
??? Masat: S,M.L,XL,XXL
??? Material Cilesor Pambuk
?

Shapka per meshkuj

0 nga 5
(0)

??Shapka trendi shume te bukura
??Nr te ndryshem
??Shume te rehateshme

Masazhues p?r qaf?n dhe shpatullat

0 nga 5
(0)
 • N?se jeni t? lodhur dhe nuk k?ni energji at?her? zgjidhja ?sht? masazhuesi multifunksional.
 • P?rjetoni nj? ekperienc? unike n? sht?pi, n? zyr? ose n? udhetim p?r qaf?n dhe shpatullat.
 • Ndihmues kund?r stresit dhe pagjum?sis?.
 • P?rshtatet sipas madh?sis? s? trupit

Paise p?r Fitness

0 nga 5
(0)
 • Fitnes n? sht?pi, tani nuk keni nevoj? t? shkoni n? palest?r.
 • Kjo paisje rezistente p?r femra e meshkuj ju vjen n? ndihm?.
 • Fleksibel dhe i leht? p?r tu vendosur.

Cante Shpine Xiaomi

0 nga 5
(0)

?Me 2 hap?sira t? ndara ku mund t? mbani Laptop, Tablet, Libra etj.
?Rripa te rregulluesh?m.
?Rezistente ndaj pikave t? ujit.

Ore Elektronike Panars

0 nga 5
(0)

? Kundra ujit
? Material celik qe nuk ndryshon ngjyre
? Me 3 ngjyra te ndryshme
? Tregon oren, daten, alarm dhe me drite

Ore Curren p?r Meshkuj

0 nga 5
(0)

? Kundra ujit
? Rripa lekure
? Cilesore dhe me Garanci

Cakmak me Logo Makinash

0 nga 5
(0)

Nje dhurat e buukur per Shen Valentin apo per ditelindje
? Materiali : Metal
? Ngjyra Gold, Silver

Ore Curren p?r Meshkuj

0 nga 5
(0)

? Kundra ujit
? Rripa lekure
? info me dat?
? Cilesore dhe me Garanci

Ore OTS p?r Meshkuj

0 nga 5
(0)

Me ekran led qe tregon oren edhe naten ne menyre elektronike
? Butonat anesor funksional
? Kundra ujit
? Rripa zinxhiri
? info me dat?
? Cilesore dhe me Garanci

Ore Casio

0 nga 5
(0)

Ore Casio vjen me 4 ngjyra te ndryshme
? E zeze, gri, gold, gold & rose
? Rripa zinxhiri

Ore per Meshkuj Curren

0 nga 5
(0)

? Rripat jane te perbere nga zinxhiri
? Fushat e vogla funskionale me 6 akrepa aktiv
? Me date

Ore Ragesi

0 nga 5
(0)

Kjo ore eshte nje dhurate ideale.
? Me xham zafir qe nuk gervishtet
? Kundra Ujit
? Cilesi e larte

Ore Ristos per Meshkuj

0 nga 5
(0)

Ore Ristos per Meshkuj
? Kundra Ujit
? Cilesi e larte
? Me zinxhir dhe me rrip

Ore Curren

0 nga 5
(0)

Ore Curren per femra dhe per meshkuj
? Me rripa prej zinxhiri
? E pershtatshme ne perditshmeri

Ore SKMEI

0 nga 5
(0)

? Kundra ujit
? Ore, drite, kalendar dhe alarm
? Zinxhir metalik qe nuk ndryshon ngjyre

Ore per Femra

0 nga 5
(0)

Ore per Femra
? Me rripa zinxhiri
? E pershtatshme per perditshmeri gjithashtu dhe per raste te vecanta

Kostum tutash

0 nga 5
(0)

Kostume tutash per meshkuj
? Material Pambuk
? Ngjyra e kuqe

Ora per meshkuj

0 nga 5
(0)

Modelet me te buukura te orace Curren
? Me zinxhir
? Kundra Ujit
? Super Cilesi

Byzylyk

0 nga 5
(0)

? Byzylyk shume cilesor
? Materiali Celik qe nuk ndryshket
? Te Disponueshme ne 3 modele

Kostum tutash per meshkuj

0 nga 5
(0)

Kostum per meshkuj
?? Me 3 kombinime te ndryshme
??? Masat: S,M.L,XL,XXL
??? Material Cilesor Pambuk
?

Shapka per meshkuj

0 nga 5
(0)

??Shapka trendi shume te bukura
??Nr te ndryshem
??Shume te rehateshme

Po shfaqen 1–20 nga 37 përfundime gjithsej