Mikser p?r brumra DSP

ikser DSP ?sht? nj? ndihm?s i shk?lqyesh?m i kuzhin?s suaj.

E p?rsosur p?r t? b?r? brum?ra, krem ??dhe kokteje, salca dhe m? shum?

5,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Mikser p?r brumra DSP

  • Mikser DSP ?sht? nj? ndihm?s i shk?lqyesh?m i kuzhin?s suaj.
  • E p?rsosur p?r t? b?r? brum?ra, krem ??dhe kokteje, salca dhe m? shum?.

Specifikat:

  • Fal? 5?m?nyrave t? shpejt?sis? dhe ju mund t? rikrijoni t? gjitha llojet e brumit, nga brumi i l?ngsh?m, deri tek brumi i dendur dhe i fort?.
  • Mikseri DSP KM-3004 ?sht? b?r? n? nj? form? klasike.
  • Mikser ?sht? i pajisur me nj? tas t? vog?l 3.2 litra, me kap?se q? ju lejojn? t? kombinoheni.
  • 5 Nivele shpejt?sie.
  • Fuqia: 350W
  • Materiali: celik dhe inoks