Blender LEXICAL LBL-1505

 • Blender i dizenjuar p?r p?rmbushjen e nevojave specifike n? kuzhin?n tuaj.
 • Sup? kremi, sup?, brum? petullash, ju mund t? b?ni t? gjitha p?rgatitjet tuaja t? preferuara.
 • Doreza e saj ju lejon t? kapni me leht?si dhe t’i derdhni p?rgatitjet tuaja me leht?si.
 • Leht? p?r t’u p?rdorur dhe e leht? p?r t’u pastruar.

3,490 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Blender LEXICAL LBL-1505.
 • Tasi i k?tij blenderi ?sht? prej xhami dhe ka nj? kapacitet prej 1.5 lit?r.
 • Tehu i saj ?sht? b?r? prej ?eliku inox p?r nj? efikasitet t? jasht?zakonsh?m.
 • Mbulesa transparente lejon q? t? v?zhgohet procesi i bluarjes.

 

Specifikat

 • Kapacitet 1500ml
 • Tensioni: 220 V-204 V
 • Fuqia 500W
 • sistemi i bllokimit t? siguris?
 • 2 Shpejt?si
 • Ngjyra e bardh?,e zez?