Mikser Brumatrice 3n1 DSP

DSP Gourmet ju ndihmon t? krijoni me leht?si ?mb?lsira.

Ky mikser b?n q? q? gatimet e ?mb?lsirave t? jen kaq t? shijshme.

11,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Mikser Brumatrice 3n1 DSP

  • DSP Gourmet ju ndihmon t? krijoni me leht?si ?mb?lsira.
  • Ky mikser b?n q? q? gatimet e ?mb?lsirave t? jen kaq t? shijshme.

Specifikat:

  • Mikser DSP KM 3007 Stand ka nj? tas miksimi prej ?eliku inox 5L me 3 koka l?viz?se t? ndryshme n? var?si t? asaj q? ?sht? duke u p?rzier.
  • 1 kok? p?r brum? t? fort?, 1 rrahje dhe 1 p?r krem.
  • Gjithashtu ka mbules?n p?r en?n n? m?nyr? q? p?rb?r?sit t? mos derdhen.
  • Ka nj? tension t? fuqish?m 1200W.
  • Motor 220-240V i cili e b?n at? t? aft? p?r t? trajtuar t? gjitha nevojat tuaja p?r p?rzierjen e kuzhin?s.