Mini Mixer elektrik

 • Nj? paisje q? p?rgatit n? m?nyr? perfekte kafen? tuaj sipas d?shir?s.
 • P?rgatit l?ngjet e ngrohta edhe t? ftohta p?r 15-20 sekonda.
 • E p?rshtatshme p?r kafe, latte, kapu?ino, ?okollat? t? nxeht?, ekspres.
 • P?rzier?si i shkum?s s? kafes? ?sht? i pajisur me koka p?rzier?se t? dyfishta.
 • Ka fuqi rrotullues shum? t? lart?.

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Nj? paisje q? p?rgatit n? m?nyr? perfekte kafene tuaj sipas d?shires.
 • Materiali i ketij pergatitesi eshte prej celik uinoks i cili eshte shume i forte, i qendrueshem dhe nuk ndryshket.

Specifikat

 • Madh?sia e produktit: 77*213mm
 • Fuqia: 0.75W
 • Kapaciteti i qelqit: 400ml
 • Materiali: ?elik inox, ABS, xhami