-3,000 L

Mixer&Blender SONIFER 3n1

 • Nj? mixer kompakt p?r nevoja t? p?rditshme n? kuzhin?.
 • Nj? mixer kompakt p?r nevoja t? p?rditshme n? kuzhin?.
 • Thika ?eliku shum? cil?sore q? e cop?tojn? shum? mir.

6,990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Mixer&Blender SONIFER
 • P?r ushqime t? shpejta dhe t? sh?ndtshme, vendosni frutat dhe perimet e juaja t? preferuara, gjithashtu mund t? cop?tojm? mishin dhe mund t? bluajm? kafen.
 • Multifunksional krijoni p?rzierje t? nj?trajteshme dhe kompakte.
 • Nj? mixer kompakt p?r nevoja t? p?rditshme n? kuzhin?.
 • Thika ?eliku shum? cil?sore q? e cop?tojn? shum? mir.

Specifikat:

 • Pjes?t mund t? hiqen leht?sisht dhe t? pastrohen n? lavastovilje.
 • Kapaciteti 1.6L
 • Fuqia 400W