Blender 2 ne 1

  • Blender i p?rsosur n?se doni q? t? shijoni nj? pije me shum? vitamina, freskuese, dhe mbi t? gjitha t? sh?ndetshme.
  • Ruan t? gjitha vlerat ushyqyese dhe merr prej tyre t? gjith? mineralet e nevojshme duke ju dh?n? l?ng t? shijsh?m natyral.
  • Pastrohet shpejt dhe p?rb?het nga nivele shpejt?sie t? ndryshme.

3,990 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Blenderi DSP Proffessional 2 n? 1.
  • Ka nj? kavanoz p?rzierjeje n? t? cilin mund t? b?ni pure perimesh, t? b?ni smoothie.
  • Ruan t? gjitha vlerat ushqyese t? l?ngjeve.
  • Ka nj? baz? t? shk?lqyeshme gome q? e pozicionon mir? n? sip?rfaqen e banakut p?r leht?sin? e p?rzierjes.

Specifikat

  • Materiali: Kavanoz qelqi
  • Material: celik inox
  • Fuqia: 350W