Blender SOKANY

Blenderi ?sht? nj? aleat i shk?lqyer n? p?rgatitjen e ushqimeve dhe frutave, vecan?risht p?r bebet tuaja.

P?rgatisim lloje t? ndryshme t? l?ngjeve t? frutave t? p?rzierjes me qum?sht duke na b?r? m? t? shijsh?m dhe mos konsumimin e l?ngjeve t? konservuara.

2,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Blender Set 4n1?p?r gatime me te sh?ndetshme dhe t? shijshme

 • Blenderi ?sht? nj? aleat i shk?lqyer n? p?rgatitjen e ushqimeve dhe frutave, vecan?risht p?r bebet tuaja.
 • P?rgatisim lloje t? ndryshme t? l?ngjeve t? frutave t? p?rzierjes me qum?sht duke na b?r? m? t? shijsh?m dhe mos konsumimin e l?ngjeve t? konservuara.

Specifikat:?

  • Mund t? rrahim vezet, t? furlojm? mishin dhe mund?son berjen e akullores etj?
  • Me nivel shpejt?sie.
  • Fuqia mat?se? 500W.
  • Kapaciteti 600ml
  • Materiali: Plastik, Inox rezistent.