Pjaster p?r flok?t

> SKU: N/A

Pjaster p?r flok?t

Tashme mund ti rregulloni flok?t tuaj sa her? t? d?shironi pa ndihm?n e parukieres suaj.

2,490 L

Krahasoni

Përshkrim

Pjaster p?r floket te drejta dhe onde.

Tashme mund ti rregulloni flok?t tuaj sa her? t? d?shironi pa ndihm?n e parukieres suaj. Pjastera i jep nje form t? mrekullueshme flokv?ve tuaj. Mund ti shtrini ose ti beni me onde si t? d?shironi.

Specifikat:

Ngrohje t? menj?hershme nga 155 grad? deri ne 230 grad?