Pjastër

1,090 L

Kreh?r flok?sh

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Ky kreh?r flokesh me shum? funksione.

Stiloni flok?t po dhe mjekrr?n nj?koh?sisht.

Shtoje në shportëKrahasoni
1,290 L

Pjaster p?r floket

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Pjaster p?r flok?t. Shtrini menj?her floket tuaj per nje pamje sa me t? bukur

Shtoje në shportëKrahasoni
2,490 L

Pjaster p?r flok?t

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Pjaster p?r flok?t

Tashme mund ti rregulloni flok?t tuaj sa her? t? d?shironi pa ndihm?n e parukieres suaj.

Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Kreherin Elektrik

0 nga 5
(0)
SKU: kreherin-elektrik

Vajza nxitoni te beni tuajen kreherin elektrik ?
Gemei Professional hair straightener eshte pajisja e vetme qe ju mund ti shkurtoni shume kohe vetes suaj dhe ka shume lehtesi ne perdorim.
Detajet e produktit t? Gemei GM-2952 kreher p?r flok? profesional
? Ka nj? kombinim t? mjetit multifunksional t? stilimit t? flok?ve q? mund t? p?rdor? si p?r flok?t e drejt? dhe p?r kreh?r n? fl ok?
? Me ngroh?sin e nxeht?sis? s? shpejt?
? E shpejt? dhe me energji efikase
? Me ekran LED
? Cil?simet e temperatur?s deri n? 230 grad? Celsius

Shtoje në shportëKrahasoni

Kreh?r flok?sh

0 nga 5
(0)

Ky kreh?r flokesh me shum? funksione.

Stiloni flok?t po dhe mjekrr?n nj?koh?sisht.

SKU: N/A

Pjaster p?r floket

0 nga 5
(0)

Pjaster p?r flok?t. Shtrini menj?her floket tuaj per nje pamje sa me t? bukur

SKU: N/A

Pjaster p?r flok?t

0 nga 5
(0)

Pjaster p?r flok?t

Tashme mund ti rregulloni flok?t tuaj sa her? t? d?shironi pa ndihm?n e parukieres suaj.

SKU: N/A

Kreherin Elektrik

0 nga 5
(0)

Vajza nxitoni te beni tuajen kreherin elektrik ?
Gemei Professional hair straightener eshte pajisja e vetme qe ju mund ti shkurtoni shume kohe vetes suaj dhe ka shume lehtesi ne perdorim.
Detajet e produktit t? Gemei GM-2952 kreher p?r flok? profesional
? Ka nj? kombinim t? mjetit multifunksional t? stilimit t? flok?ve q? mund t? p?rdor? si p?r flok?t e drejt? dhe p?r kreh?r n? fl ok?
? Me ngroh?sin e nxeht?sis? s? shpejt?
? E shpejt? dhe me energji efikase
? Me ekran LED
? Cil?simet e temperatur?s deri n? 230 grad? Celsius

SKU: kreherin-elektrik

Kreh?r flok?sh

0 nga 5
(0)

Ky kreh?r flokesh me shum? funksione.

Stiloni flok?t po dhe mjekrr?n nj?koh?sisht.

Pjaster p?r floket

0 nga 5
(0)

Pjaster p?r flok?t. Shtrini menj?her floket tuaj per nje pamje sa me t? bukur

Pjaster p?r flok?t

0 nga 5
(0)

Pjaster p?r flok?t

Tashme mund ti rregulloni flok?t tuaj sa her? t? d?shironi pa ndihm?n e parukieres suaj.

Kreherin Elektrik

0 nga 5
(0)

Vajza nxitoni te beni tuajen kreherin elektrik ?
Gemei Professional hair straightener eshte pajisja e vetme qe ju mund ti shkurtoni shume kohe vetes suaj dhe ka shume lehtesi ne perdorim.
Detajet e produktit t? Gemei GM-2952 kreher p?r flok? profesional
? Ka nj? kombinim t? mjetit multifunksional t? stilimit t? flok?ve q? mund t? p?rdor? si p?r flok?t e drejt? dhe p?r kreh?r n? fl ok?
? Me ngroh?sin e nxeht?sis? s? shpejt?
? E shpejt? dhe me energji efikase
? Me ekran LED
? Cil?simet e temperatur?s deri n? 230 grad? Celsius

Kreh?r flok?sh

0 nga 5
(0)

Ky kreh?r flokesh me shum? funksione.

Stiloni flok?t po dhe mjekrr?n nj?koh?sisht.

Pjaster p?r floket

0 nga 5
(0)

Pjaster p?r flok?t. Shtrini menj?her floket tuaj per nje pamje sa me t? bukur

Pjaster p?r flok?t

0 nga 5
(0)

Pjaster p?r flok?t

Tashme mund ti rregulloni flok?t tuaj sa her? t? d?shironi pa ndihm?n e parukieres suaj.

Kreherin Elektrik

0 nga 5
(0)

Vajza nxitoni te beni tuajen kreherin elektrik ?
Gemei Professional hair straightener eshte pajisja e vetme qe ju mund ti shkurtoni shume kohe vetes suaj dhe ka shume lehtesi ne perdorim.
Detajet e produktit t? Gemei GM-2952 kreher p?r flok? profesional
? Ka nj? kombinim t? mjetit multifunksional t? stilimit t? flok?ve q? mund t? p?rdor? si p?r flok?t e drejt? dhe p?r kreh?r n? fl ok?
? Me ngroh?sin e nxeht?sis? s? shpejt?
? E shpejt? dhe me energji efikase
? Me ekran LED
? Cil?simet e temperatur?s deri n? 230 grad? Celsius

Po shfaqen krejt 4 përfundimet