Kreh?r flok?sh

Ky kreh?r flokesh me shum? funksione.

Stiloni flok?t po dhe mjekrr?n nj?koh?sisht.

1,090 L

Krahasoni

Përshkrim

Kreh?r flok?sh

  • Ky kreh?r flokesh me shum? funksione.
  • Stiloni flok?t po dhe mjekrr?n nj?koh?sisht.

Specifikat:

  • I p?rshtatsh?m dhe plot?son nevojat e p?rditshme.
  • Dizajni i rrotulluesh?m 180 ? lejon modelimin me shum? aspekte.
  • Qeramika PTC nxehet gradualisht dhe n? m?nyr? t? q?ndrueshme, dhe ngrohja uniforme jo destruktive ?sht? e sigurt dhe e q?ndrueshme.
  • E shk?lqyeshme p?r udh?time.
  • Dizajni i form?s ergonomike i rehatsh?m dhe i leht? p?r t?u p?rdorur.
  • Madh?sia ?sht? e vog?l dhe e holl?, e leht? p?r tu ruajtur dhe organizuar.
  • Tensioni: 110-240v
  • Fuqia: 13W