Rrip Fitness

 • Rrip p?r st?rvitje.
 • I but?, elastik, rezistente ndaj konsumimit.
 • P?rmir?son muskujt e barkut, krah?t, k?mb?t dhe shpin?n.
 • I leht? n? p?rdorim dhe i p?rshtatsh?m p?r tu p?rdorur.

690 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Rrip p?r Fitness i b?r? prej gome.
 • B?r? nga materiali superior, ?sht? rezistent ndaj konsumit dhe i q?ndruesh?m.
 • Mund t? transportohet leht?sisht p?r t’u p?rdorur kudo dhe kur t? doni.
 • P?rmir?soni performanc?n atletike, p?r t? ndihmuar n? trajtimin e nj? s?r? s?mundjesh kronike.
 • E shk?lqyeshme p?r ushtrimet Yoga.

Specifikat

 • Ngjyra: e verdh? / blu / roz? / e kuqe roz? / bruz
 • Materialet: gome TPR
 • Gjer?sia: 14,8cm