Dobësim & Shëndoshje

690 L

Rrip Fitness

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Rrip p?r st?rvitje.
 • I but?, elastik, rezistente ndaj konsumimit.
 • P?rmir?son muskujt e barkut, krah?t, k?mb?t dhe shpin?n.
 • I leht? n? p?rdorim dhe i p?rshtatsh?m p?r tu p?rdorur.
Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Peshore DSP

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Peshore elektronike.

Rezultate t? sakta t? mas?s suaj trupore

Shtoje në shportëKrahasoni
2,490 L

Rrip p?r dob?sim

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

P?r pamje sa m? t?heq?se ju vjen n? ndihm? ky rrip.

Shtoje në shportëKrahasoni
1,490 L

Korse

0 nga 5
(0)
SKU: korse

Kjo korse ju lejon te keni pamjen e nje beli te holle ne momentin qe e vishni. Suporton mesin ju jep nje pamje rrezellitese.
?? Masa S, M, L , XL
?? Vishet thjeshte
?? Material: Poliester

Shtoje në shportëKrahasoni
1,490 L

Masazhues per Dobesim

0 nga 5
(0)
SKU: masazhues-per-dobesim

Eleminoni dhjamin e tepert dhe celulitin me kete pajisje.
?? Stimulon qarkullimin e gjakut
?? Ndihmon dhe ne pakesimin e dhimbjeve te muskujve
?? Mund te perdoret tek kofshet, pjesen e barkut, poshte kraheve, vithet etj.
?? Per rezultate sa me te mira keshillohet te perdoret cdo dite

Shtoje në shportëKrahasoni
1,590 L

Kanatiere Korse

0 nga 5
(0)
SKU: kanatiere-korse

Kanatiere Korse per femra 2 ne 1 ?
Qe veshjet dhe trupi juaj te duket sa me bukur ?
?? Perfekte per ti dhene formen e deshiruar belit tuaj
?? Permban nje korse per pjesen e belit me nivele te rregullueshme per tanfiksuar ashtu sic duhet dhe nje kanatjere me zinxhir qe perbehet nga rripat qe mund ti rregullosh sipas deshires
?? Materiali cilesore poliester dhe mikrofiber

Shtoje në shportëKrahasoni
1,790 L

Kostum Sauna P?r Meshkuj Dhe Femra

0 nga 5
(0)
SKU: kostum-sauna-per-burra-dhe-gra

Kostum sauna p?r burra dhe gra. Ju ndihmon p?r t? mbajtur nxeht?sin? e trupit tuaj dhe per te nxitur djesitjen gjat? st?rvitjes, prandaj ju ndihmon t? humbni pesh?.
?? Nd?rtim i q?ndruesh?m
?? Kundra ujit
?? P?lhur? e but?
?? Pesha e leht?
?? Material i lirsh?m

Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Rrip Per Dobesim

0 nga 5
(0)
SKU: rrip-per-dobesim-2

Deshironi te keni barkun perfekt me muskuj dhe pa dhjame? Atehere ky rrip eshte ideali per ju.
?? Stimulon djersitjen gjate aktiviteteve fizike
?? Mund te mbani veshur siper recietave sportive
?? Eshte i rehatshem ne trup dhe nuk jep bezdisje
?? Pajiset me menge per te bere te mundur qendrimin sa me kompakt te rripit gjate kohes kur ju kryeni aktivitet fizik

Shtoje në shportëKrahasoni
1,390 L

Strece Jadies

0 nga 5
(0)
SKU: strece-jadies

Fitoni silueten e deshiruar me strecet Jadies te firmes Skineance. Jane totalisht te padukshme poshte cfaredolloj veshjeje dhe afatgjate!
?? Vepron ne kofshe, vithe, bark dhe kembe.
?? Mbledh trupin dhe e ben te duket 1 cm me elegant qe ne momentin e veshjes
?? Kur trupi bie ne kontakt me strecet fillon te rrise temperaturen dhe te djegi me shume kalori!
?? Mjafton ti vishni gjate dites dhe do te vini re ndryshimin.
?? Masat S- XL

Shtoje në shportëKrahasoni
1,490 L

Rrip Per Dobesim

0 nga 5
(0)
SKU: rrip-per-dobesim

Deshironi te humbisni kilogramet e tepert ne pak kohe dhe te dukeni me te dobet ne pak kohe? Ju vjen ne ndihme ky produkt. Rripi mund te vishet gjate aktiviteve fizike apo te vishet poshte nje bluze.
?? E pershtatshme per cdo mase
?? Forcon muskujt abdominale

Shtoje në shportëKrahasoni
990 L

Strece Dobesimi

0 nga 5
(0)
SKU: strece-dobesimi

Per te gjithe ju qe deshironi te digjni dhjamin e tepert ne nje kohe sa me te shkurter,ju vine ne ndihme keto strece. Ato stimulojne djersitjen, gje qe con ne humbjen e me shume kalorive.
?? Mbulon zonen e kembeve, vitheve dhe pjesen abdominale
?? S, M , L , XL

Shtoje në shportëKrahasoni
1,490 L

Kostum per Joga

0 nga 5
(0)
SKU: kostum-per-joga

?? I perbere nga material i bute elastik
?? Super te rehatshme
?? Ndihen te lehta ne trup
?? Rripat e recipetave mund te ngushtohen sipas deshires
?? Material rezistent

Shtoje në shportëKrahasoni

Rrip Fitness

0 nga 5
(0)
 • Rrip p?r st?rvitje.
 • I but?, elastik, rezistente ndaj konsumimit.
 • P?rmir?son muskujt e barkut, krah?t, k?mb?t dhe shpin?n.
 • I leht? n? p?rdorim dhe i p?rshtatsh?m p?r tu p?rdorur.
SKU: N/A

Peshore DSP

0 nga 5
(0)

Peshore elektronike.

Rezultate t? sakta t? mas?s suaj trupore

SKU: N/A

Rrip p?r dob?sim

0 nga 5
(0)

P?r pamje sa m? t?heq?se ju vjen n? ndihm? ky rrip.

SKU: N/A

Korse

0 nga 5
(0)

Kjo korse ju lejon te keni pamjen e nje beli te holle ne momentin qe e vishni. Suporton mesin ju jep nje pamje rrezellitese.
?? Masa S, M, L , XL
?? Vishet thjeshte
?? Material: Poliester

SKU: korse

Masazhues per Dobesim

0 nga 5
(0)

Eleminoni dhjamin e tepert dhe celulitin me kete pajisje.
?? Stimulon qarkullimin e gjakut
?? Ndihmon dhe ne pakesimin e dhimbjeve te muskujve
?? Mund te perdoret tek kofshet, pjesen e barkut, poshte kraheve, vithet etj.
?? Per rezultate sa me te mira keshillohet te perdoret cdo dite

SKU: masazhues-per-dobesim

Kanatiere Korse

0 nga 5
(0)

Kanatiere Korse per femra 2 ne 1 ?
Qe veshjet dhe trupi juaj te duket sa me bukur ?
?? Perfekte per ti dhene formen e deshiruar belit tuaj
?? Permban nje korse per pjesen e belit me nivele te rregullueshme per tanfiksuar ashtu sic duhet dhe nje kanatjere me zinxhir qe perbehet nga rripat qe mund ti rregullosh sipas deshires
?? Materiali cilesore poliester dhe mikrofiber

SKU: kanatiere-korse

Kostum Sauna P?r Meshkuj Dhe Femra

0 nga 5
(0)

Kostum sauna p?r burra dhe gra. Ju ndihmon p?r t? mbajtur nxeht?sin? e trupit tuaj dhe per te nxitur djesitjen gjat? st?rvitjes, prandaj ju ndihmon t? humbni pesh?.
?? Nd?rtim i q?ndruesh?m
?? Kundra ujit
?? P?lhur? e but?
?? Pesha e leht?
?? Material i lirsh?m

SKU: kostum-sauna-per-burra-dhe-gra

Rrip Per Dobesim

0 nga 5
(0)

Deshironi te keni barkun perfekt me muskuj dhe pa dhjame? Atehere ky rrip eshte ideali per ju.
?? Stimulon djersitjen gjate aktiviteteve fizike
?? Mund te mbani veshur siper recietave sportive
?? Eshte i rehatshem ne trup dhe nuk jep bezdisje
?? Pajiset me menge per te bere te mundur qendrimin sa me kompakt te rripit gjate kohes kur ju kryeni aktivitet fizik

SKU: rrip-per-dobesim-2

Strece Jadies

0 nga 5
(0)

Fitoni silueten e deshiruar me strecet Jadies te firmes Skineance. Jane totalisht te padukshme poshte cfaredolloj veshjeje dhe afatgjate!
?? Vepron ne kofshe, vithe, bark dhe kembe.
?? Mbledh trupin dhe e ben te duket 1 cm me elegant qe ne momentin e veshjes
?? Kur trupi bie ne kontakt me strecet fillon te rrise temperaturen dhe te djegi me shume kalori!
?? Mjafton ti vishni gjate dites dhe do te vini re ndryshimin.
?? Masat S- XL

SKU: strece-jadies

Rrip Per Dobesim

0 nga 5
(0)

Deshironi te humbisni kilogramet e tepert ne pak kohe dhe te dukeni me te dobet ne pak kohe? Ju vjen ne ndihme ky produkt. Rripi mund te vishet gjate aktiviteve fizike apo te vishet poshte nje bluze.
?? E pershtatshme per cdo mase
?? Forcon muskujt abdominale

SKU: rrip-per-dobesim

Strece Dobesimi

0 nga 5
(0)

Per te gjithe ju qe deshironi te digjni dhjamin e tepert ne nje kohe sa me te shkurter,ju vine ne ndihme keto strece. Ato stimulojne djersitjen, gje qe con ne humbjen e me shume kalorive.
?? Mbulon zonen e kembeve, vitheve dhe pjesen abdominale
?? S, M , L , XL

SKU: strece-dobesimi

Kostum per Joga

0 nga 5
(0)

?? I perbere nga material i bute elastik
?? Super te rehatshme
?? Ndihen te lehta ne trup
?? Rripat e recipetave mund te ngushtohen sipas deshires
?? Material rezistent

SKU: kostum-per-joga

Rrip Fitness

0 nga 5
(0)
 • Rrip p?r st?rvitje.
 • I but?, elastik, rezistente ndaj konsumimit.
 • P?rmir?son muskujt e barkut, krah?t, k?mb?t dhe shpin?n.
 • I leht? n? p?rdorim dhe i p?rshtatsh?m p?r tu p?rdorur.

Peshore DSP

0 nga 5
(0)

Peshore elektronike.

Rezultate t? sakta t? mas?s suaj trupore

Rrip p?r dob?sim

0 nga 5
(0)

P?r pamje sa m? t?heq?se ju vjen n? ndihm? ky rrip.

Korse

0 nga 5
(0)

Kjo korse ju lejon te keni pamjen e nje beli te holle ne momentin qe e vishni. Suporton mesin ju jep nje pamje rrezellitese.
?? Masa S, M, L , XL
?? Vishet thjeshte
?? Material: Poliester

Masazhues per Dobesim

0 nga 5
(0)

Eleminoni dhjamin e tepert dhe celulitin me kete pajisje.
?? Stimulon qarkullimin e gjakut
?? Ndihmon dhe ne pakesimin e dhimbjeve te muskujve
?? Mund te perdoret tek kofshet, pjesen e barkut, poshte kraheve, vithet etj.
?? Per rezultate sa me te mira keshillohet te perdoret cdo dite

Kanatiere Korse

0 nga 5
(0)

Kanatiere Korse per femra 2 ne 1 ?
Qe veshjet dhe trupi juaj te duket sa me bukur ?
?? Perfekte per ti dhene formen e deshiruar belit tuaj
?? Permban nje korse per pjesen e belit me nivele te rregullueshme per tanfiksuar ashtu sic duhet dhe nje kanatjere me zinxhir qe perbehet nga rripat qe mund ti rregullosh sipas deshires
?? Materiali cilesore poliester dhe mikrofiber

Kostum Sauna P?r Meshkuj Dhe Femra

0 nga 5
(0)

Kostum sauna p?r burra dhe gra. Ju ndihmon p?r t? mbajtur nxeht?sin? e trupit tuaj dhe per te nxitur djesitjen gjat? st?rvitjes, prandaj ju ndihmon t? humbni pesh?.
?? Nd?rtim i q?ndruesh?m
?? Kundra ujit
?? P?lhur? e but?
?? Pesha e leht?
?? Material i lirsh?m

Rrip Per Dobesim

0 nga 5
(0)

Deshironi te keni barkun perfekt me muskuj dhe pa dhjame? Atehere ky rrip eshte ideali per ju.
?? Stimulon djersitjen gjate aktiviteteve fizike
?? Mund te mbani veshur siper recietave sportive
?? Eshte i rehatshem ne trup dhe nuk jep bezdisje
?? Pajiset me menge per te bere te mundur qendrimin sa me kompakt te rripit gjate kohes kur ju kryeni aktivitet fizik

Strece Jadies

0 nga 5
(0)

Fitoni silueten e deshiruar me strecet Jadies te firmes Skineance. Jane totalisht te padukshme poshte cfaredolloj veshjeje dhe afatgjate!
?? Vepron ne kofshe, vithe, bark dhe kembe.
?? Mbledh trupin dhe e ben te duket 1 cm me elegant qe ne momentin e veshjes
?? Kur trupi bie ne kontakt me strecet fillon te rrise temperaturen dhe te djegi me shume kalori!
?? Mjafton ti vishni gjate dites dhe do te vini re ndryshimin.
?? Masat S- XL

Rrip Per Dobesim

0 nga 5
(0)

Deshironi te humbisni kilogramet e tepert ne pak kohe dhe te dukeni me te dobet ne pak kohe? Ju vjen ne ndihme ky produkt. Rripi mund te vishet gjate aktiviteve fizike apo te vishet poshte nje bluze.
?? E pershtatshme per cdo mase
?? Forcon muskujt abdominale

Strece Dobesimi

0 nga 5
(0)

Per te gjithe ju qe deshironi te digjni dhjamin e tepert ne nje kohe sa me te shkurter,ju vine ne ndihme keto strece. Ato stimulojne djersitjen, gje qe con ne humbjen e me shume kalorive.
?? Mbulon zonen e kembeve, vitheve dhe pjesen abdominale
?? S, M , L , XL

Kostum per Joga

0 nga 5
(0)

?? I perbere nga material i bute elastik
?? Super te rehatshme
?? Ndihen te lehta ne trup
?? Rripat e recipetave mund te ngushtohen sipas deshires
?? Material rezistent

Rrip Fitness

0 nga 5
(0)
 • Rrip p?r st?rvitje.
 • I but?, elastik, rezistente ndaj konsumimit.
 • P?rmir?son muskujt e barkut, krah?t, k?mb?t dhe shpin?n.
 • I leht? n? p?rdorim dhe i p?rshtatsh?m p?r tu p?rdorur.

Peshore DSP

0 nga 5
(0)

Peshore elektronike.

Rezultate t? sakta t? mas?s suaj trupore

Rrip p?r dob?sim

0 nga 5
(0)

P?r pamje sa m? t?heq?se ju vjen n? ndihm? ky rrip.

Korse

0 nga 5
(0)

Kjo korse ju lejon te keni pamjen e nje beli te holle ne momentin qe e vishni. Suporton mesin ju jep nje pamje rrezellitese.
?? Masa S, M, L , XL
?? Vishet thjeshte
?? Material: Poliester

Masazhues per Dobesim

0 nga 5
(0)

Eleminoni dhjamin e tepert dhe celulitin me kete pajisje.
?? Stimulon qarkullimin e gjakut
?? Ndihmon dhe ne pakesimin e dhimbjeve te muskujve
?? Mund te perdoret tek kofshet, pjesen e barkut, poshte kraheve, vithet etj.
?? Per rezultate sa me te mira keshillohet te perdoret cdo dite

Kanatiere Korse

0 nga 5
(0)

Kanatiere Korse per femra 2 ne 1 ?
Qe veshjet dhe trupi juaj te duket sa me bukur ?
?? Perfekte per ti dhene formen e deshiruar belit tuaj
?? Permban nje korse per pjesen e belit me nivele te rregullueshme per tanfiksuar ashtu sic duhet dhe nje kanatjere me zinxhir qe perbehet nga rripat qe mund ti rregullosh sipas deshires
?? Materiali cilesore poliester dhe mikrofiber

Kostum Sauna P?r Meshkuj Dhe Femra

0 nga 5
(0)

Kostum sauna p?r burra dhe gra. Ju ndihmon p?r t? mbajtur nxeht?sin? e trupit tuaj dhe per te nxitur djesitjen gjat? st?rvitjes, prandaj ju ndihmon t? humbni pesh?.
?? Nd?rtim i q?ndruesh?m
?? Kundra ujit
?? P?lhur? e but?
?? Pesha e leht?
?? Material i lirsh?m

Rrip Per Dobesim

0 nga 5
(0)

Deshironi te keni barkun perfekt me muskuj dhe pa dhjame? Atehere ky rrip eshte ideali per ju.
?? Stimulon djersitjen gjate aktiviteteve fizike
?? Mund te mbani veshur siper recietave sportive
?? Eshte i rehatshem ne trup dhe nuk jep bezdisje
?? Pajiset me menge per te bere te mundur qendrimin sa me kompakt te rripit gjate kohes kur ju kryeni aktivitet fizik

Strece Jadies

0 nga 5
(0)

Fitoni silueten e deshiruar me strecet Jadies te firmes Skineance. Jane totalisht te padukshme poshte cfaredolloj veshjeje dhe afatgjate!
?? Vepron ne kofshe, vithe, bark dhe kembe.
?? Mbledh trupin dhe e ben te duket 1 cm me elegant qe ne momentin e veshjes
?? Kur trupi bie ne kontakt me strecet fillon te rrise temperaturen dhe te djegi me shume kalori!
?? Mjafton ti vishni gjate dites dhe do te vini re ndryshimin.
?? Masat S- XL

Rrip Per Dobesim

0 nga 5
(0)

Deshironi te humbisni kilogramet e tepert ne pak kohe dhe te dukeni me te dobet ne pak kohe? Ju vjen ne ndihme ky produkt. Rripi mund te vishet gjate aktiviteve fizike apo te vishet poshte nje bluze.
?? E pershtatshme per cdo mase
?? Forcon muskujt abdominale

Strece Dobesimi

0 nga 5
(0)

Per te gjithe ju qe deshironi te digjni dhjamin e tepert ne nje kohe sa me te shkurter,ju vine ne ndihme keto strece. Ato stimulojne djersitjen, gje qe con ne humbjen e me shume kalorive.
?? Mbulon zonen e kembeve, vitheve dhe pjesen abdominale
?? S, M , L , XL

Kostum per Joga

0 nga 5
(0)

?? I perbere nga material i bute elastik
?? Super te rehatshme
?? Ndihen te lehta ne trup
?? Rripat e recipetave mund te ngushtohen sipas deshires
?? Material rezistent

Po shfaqen krejt 12 përfundimet