Organizues p?r tharse

N? form? U, i p?rshtatsh?m p?r nj? larmi thar?se flok?sh.

Parandalon r?nien e thar?seve t? flok?ve.

1,090 L

Krahasoni

Përshkrim

Organizues p?r tharse

  • N? form? U, i p?rshtatsh?m p?r nj? larmi thar?se flok?sh.
  • Parandalon r?nien e thar?seve t? flok?ve.

Specifikat:

  • Metodat e ndryshme t? vendosjes, t? p?rshtatshme p?r nj? shum?llojshm?ri t? thar?seve t? flok?ve, vendosjen unike.
  • Nj? shkop dhe nj? i varur ?sht? aq i thjesht? sa nuk do t? d?mtoj? murin, t? leht? p?r t?u hequr dhe i thjesht? p?r t?u instaluar.
  • Materiali: Plastik ABS mat.