Kulete & Power Bank 3 n? 1

> SKU: kulete-power-bank-2-ne-1

Kulete dhe pawer bank 2 ne 1 ?
Nese je i vecant dhe kerkon gjera te vecanta ?
?? Me 4 lloje karikuesash wifi dhe fishe per Android, Iphone si dhe Type C
?? Permasat 17?9 cm

2,690 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Jeni gjendur n? situata t? v?shtira kur bateria e telefonit tuaj ka mbaruar?
  • Ky portofol suporton karikim me wireless duke ju ofruar shpejt?sin? e nj?jt? me at? t? karikimit me kabell.
  • Karikoni telefonin tuaj shpejt nj?soj si n? karikim n? shtepi.
  • Produkt 3 n? 1.
  • Power Bank.
  • Wireless Charger.
  • Portofol.
  • Me 3 koka t? ndryshme: type C, iphone dhe Android.
  • Portofoli ka nje karikues wireless portabel t? integruar 6800 mAh
  • N? gjendje n? ngjyr? t? zez?.