Varese plastike e hapur

SKU: N/A
 • Raft i dizenjuar p?r t? varur xhaketa dhe k?mish por edhe fustan? e pallto t? gjata pa i rrudhur ato.
 • Kombinimi perfekt i rafteve t? palltove dhe sendeve p?r t’i dh?n? m? shum? rregull hap?sirave t? br?ndshme t? sht?pis? tuaj.
 • E p?rshtatshme p?r ?do stil ambienti.

2,290 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Raft i dizenjuar p?r t? varur xhaketa dhe k?mish por edhe fustan? e pallto t? gjata pa i rrudhur ato.
 • Kombinimi perfekt i rafteve t? palltove dhe sendeve p?r t’i dh?n? m? shum? rregull hap?sirave t? br?ndshme t? sht?pis? tuaj.
 • E p?rshtatshme p?r ?do stil ambienti.
 • Mund ta zhvendosni leht?sish.
 • Struktur? e fort? plastike dhe tub i trash?.
 • Dy rafte dhe rrota ?eliku t? zeza.

Specifikat

 • Materiali:Plastike
 • Madh?sia: 160 X 55 X 42 cm