Peshorja origjinale XIAOMI

SKU: N/A
  • Peshorja origjinale XIAOMI Mi Elektronike.
  • P?r matjen m? t? sakt? q? e keni b?r? ndonj?her?.
  • Pajisur me ekran LED per tregimin e peshes.

2,590 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Peshorja origjinale XIAOMI Mi Elektronike.
  • Matje t? sakta me G-sensor me sakt?si t? lart? t? b?r? nga ?eliku i manganit.
  • Ndihmon n? ruajtjen e t? dh?nave gjat? koh?s q? jeni n? diet? apo n? aktivitet fizik duke treguar progresin e b?r? p?r t? arritur objektivin e vendosur.
  • E pajisur me funksion ideal t? matjes s? pesh?s, bazuar n? lart?sin?, mosh?n, BMI dhe t? dh?na t? tjera.

Specifikat

  • Madh?sia: 280*280*22mm