Tavolina portative p?r f?mij?

SKU: N/A
 • Vjen me 4 dizanjo t? ndryshme.
 • Mjaft praktike p?r t? studiuar, p?r t? luajtur, p?r t? ngr?n? etj…
 • E p?rshtatshme p?r cdo ambjent.
 • Vendosni tabletin n? hapsir?n e posacme dhe shijoni filmat.
 • Tavolina ?sht? e p?rb?r? prej materialit t? drurit edhe celikut.

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Tavolina portative p?r f?mij?.
 • Me figuren e Frozen dhe princeshat e Disney
 • Me figuren e Spiderman : 2 modele
 • Praktike mund t? merret kudo, me palosje.
 • E p?rb?r? nga dy k?mb?za n? forme W t? cilat mund t? palosen.

 

Specifikat

 • P?rmasat: 60 x 40 x 28cm