Raft kepucesh me 4 kate

SKU: N/A
  • Raft k?puc?sh me 4 kate.
  • P?r nj? organizim sa m? t? mir? vjen rafti me 4 kate p?r k?puc?t.
  • Leht?sisht i montuesh?m dhe vendoset n? cdo hapsir?.
  • Materiali: Tuba metalik dhe lidh?s plastik

990 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Raft k?puc?sh me 4 kate.
  • P?r nj? organizim sa m? t? mir? vjen rafti me 4 kate p?r k?puc?t.
  • Leht?sisht i montuesh?m dhe vendoset n? cdo hapsir?.
  • Materiali: Tuba metalik dhe lidh?s plastik

Specifikat

  • Ngjyra: Blu , Roz?, Lejla, Jeshile
  • P?rmasat: 60 X 30 X 80 cm