Prize inteligjente me Wi-Fi Xiaomi Mi Smart.

SKU: N/A
 • Priz? inteligjente me Wi-Fi Xiaomi Mi Smart.
 • Pajisja p?rdoret p?r t? kontrolluar a jan? pajisjet elektronike t? ndezura ose t? fikura.

2,590 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Priz? inteligjente me Wi-Fi Xiaomi Mi Smart.
 • Pajisja p?rdoret p?r t? kontrolluar a jan? pajisjet elektronike t? ndezura ose t? fikura.
 • N? rast se keni harruar ndonj? pajisje t? ndezur, at?her? ky produkt realizon fikjen e tij.
 • Kontrollon rrjedh?n e rrym?s n? pajisjet e zgjedhura dhe gjithashtu lejon p?rdorimin n? distanc? t? pajisjeve me nj? aplikacion celular.
 • Ka dizajn t? vogel dhe kompakt, ?sht? e thjesht? p?r tu mbajtur me vete dhe nuk z? shum? hapsir? duke mos penguar keshtu prizat e tjera.

Specifikat

 • Fuqia :220V-240V
 • Permasat: 90 * 52 * 73 mm
 • Frekuenca: 2412 -2472 MHz
 • I p?rputhsh?m me Android 4.4, iOS 9.0 ose m? lart.