Karusel me 16 kavanoza erëzash

SKU: N/A
  • Karusel me 16 kavanoza erëzash
  • Erëzat janë gjithmonë të vështira për tu ruajtur dhe mund të krijojnë mjaft rrëmujë.
  • Ky raft rrotullues erëzash e bën organizimin e dollapëve të kuzhinës suaj të leht?.

2,690 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Karusel me 16 kavanoza erëzash
  • Erëzat janë gjithmonë të vështira për tu ruajtur dhe mund të krijojnë mjaftë rrmujë.
  • Ky raft rrotullues erëzash e bën organizimin e dollapëve të kuzhinës suaj të lehtë.
  • Kavanozët e vegjël të ruajtjes do t’i mbajnë erëzat tuaja të freskëta për një kohë të gjatë.

Specifikat

  • 12 kavanoza qelqi + mbajtese bambo.
  • Madhësia: 28 cmx 16 cm