Let?r ngjit?se imitim mermeri me dy ngjyra

SKU: N/A
  • P?r nj? pamje moderne t? kuzhines suaj.
  • Let?r ngjit?se imitim mermeri me dy ngjyra e badh? dhe e zez?.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

  • P?r nj? pamje moderne t? kuzhines suaj.
  • Let?r ngjit?se imitim mermeri me dy ngjyra e badh? dhe e zez?.
  • Mund ta ngjisni leht?sisht fal? ngjit?sit adeziv q? ka vet?.
  • Mund t? vendoset n? ?do sip?rfaqe t? l?muar t? past?r dhe t? that? si raft, d?rras?, dollap druri, sirtar, mure, dritare, xham etj
  • Material rezistent ndaj uji.

Specifikat

  • Ngjyrat: e zez? e bardh?
  • P?rmasat: 60cm x 5m