Ibrik caj & kafe 660 ml

SKU: N/A
  • Shijoni nj? kafe dhe ?aj t? shijshm n? sht?pi, n? zyr? ose lokale.
  • Ibrik me nj? model t? sofistikuar dhe dizajn elegant, i p?rkryer p?r t? b?r? ?aj dhe kafe.
  • Ka p?rdorim shum? t? thjesht?: shtohet ?aji ose kafja, uji i nxeht? dhe m? pas shtypet.
  • P?rb?het nga shishe prej qelqi me rezistenc? t? lart? ndaj nxeht?sis?.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Shijoni nj? kafe dhe ?aj t? shijshm n? sht?pi, n? zyr? ose lokale.
  • N? vet?m 4 minuta ?aji ose kafja do t? jet? gati.
  • Mbrojt?se t? jashtme plastike p?r forc? t? shtuar.
  • Filtri ?sht? b?r? prej ?eliku inox.
  • Mbajt?se dhe baz? filxhan ?eliku inox, e q?ndrueshme, me stil dhe e bukur

 

Specifikat

  • Kapaciteti: 660ml