Set tastiere dhe maus

SKU: N/A
  • Set tastiere dhe maus wireless nga Remax.
  • Tastiera ka dizajn elegant dhe tep?r praktik n? p?rdorim dhe mouse lidhet n?p?rmjet portes USB me kompjuterin tuaj.
  • Suporton teknologjin? 2.4GHz t? transferimit pa fisha p?r sinjal t? fort? dhe t? sigurt wireless.

4,990 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Set tastiere dhe maus wireless nga Remax.
  • Tastiera ka dizajn elegant dhe tep?r praktik n? p?rdorim dhe mouse lidhet n?p?rmjet portes USB me kompjuterin tuaj.
  • Suporton teknologjin? 2.4GHz t? transferimit pa fisha p?r sinjal t? fort? dhe t? sigurt wireless.
  • Kompakte dhe e rehatshme n? t? punuar.
  • Tastiera Remax

 

Specifikat

  • P?rmasa: Tastiera: 32 x 11.5 cm
  • Versioni i bateris?: 2* Bateri AAA