Pastrues misri & rende

SKU: N/A
  • Nj? aksesore i p?rkryer p?r mjetet tuaja t? kuzhines, 2 n? 1 rende dhe zhvesh?s misri.
  • Dizajni kreativ, ndihmon n? zhveshjen e shpejt? t? misrit
  • Teh me vale zigzag, e shpejt? dhe e leht? p?r t?u p?rdorur.
  • Rende p?r perime & djathra.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Nj? aksesore i p?rkryer p?r mjetet tuaja t? kuzhines,i.
  • Dizajni kreativ, ndihmon n? zhveshjen e shpejt? t? misrit
  • Teh me vale zigzag, e shpejt? dhe e leht? p?r t?u p?rdorur.
  • Rende p?r perime & djathra.
  • Madh?sia kompakte dhe e leht? p?r tu mbajtur.

Specifikat

  • 2 n? 1 rende dhe zhvesh?s misri