Organizues MakeUp

SKU: N/A
 • Organizues MakeUp.
 • Kuti tep?r e organizuar p?r tualete, bixhuteri, manikyr etj?
 • E q?ndrrueshme me 2 sitar? te vegj?l dhe 1 sirtar? t? madh.

1,990 L

S’ka stok

Krahasoni

Përshkrim

 • Organizues MakeUp.
 • Kuti tep?r e organizuar p?r tualete, bixhuteri, manikyr etj?
 • E q?ndrrueshme me 2 sitar? te vegj?l dhe 1 sirtar? t? madh.
 • Pjesa e sip?rme me kapak t? tejduksh?m dhe me hapsir? t? mjaftuesheme.
 • Dizajn kompakt me kapacitet t? madh ruajtjeje.
 • E paisum me dorez? ku mund t? zhvendoset leht?sisht.

Specifikat

 • Materiali: Plastike
 • Permasa: 42 cm x 30.5 cm