Massage gun

SKU: N/A
 • Ulni n? m?nyr? efektive ngurt?sin? e muskujve dhe dhimbjen e dhimbshme, duke rritur qarkullimin e gjakut.
 • Masazhuesi fantastik vjen p?r ju.
 • P?r p?rdorim personal, ?sht? nj? arm? e terapis? fizike, e cila mund t? p?rmir?soj? sh?ndetin e p?rgjithsh?m.
 • P?rdoret p?r t? leht?suar ngurt?sin? dhe dhimbjen e muskujve, p?r t? promovuar qarkullimin e gjakut dhe t? limfave.

2,290 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Ulni n? m?nyr? efektive ngurt?sin? e muskujve dhe dhimbjen e dhimbshme, duke rritur qarkullimin e gjakut.
 • Masazhuesi fantastik vjen p?r ju.
 • P?r p?rdorim personal, ?sht? nj? arm? e terapis? fizike, e cila mund t? p?rmir?soj? sh?ndetin e p?rgjithsh?m.
 • P?rdoret p?r t? leht?suar ngurt?sin? dhe dhimbjen e muskujve, p?r t? promovuar qarkullimin e gjakut dhe t? limfave.
 • P?r atlet?t, mund t? p?rshpejtoj? rikuperimin pas st?rvitjes dhe d?mtimit t? st?rvitjes.
 • Ky masazhues ?sht? i pajisur me kat?r koka masazhesh n? forma t? ndryshme p?r t? ndihmuar p?rdoruesin t? qet?soj? pjes? t? ndryshme t? trupit.

Specifikat

 • Koka e masazhit mund t? rrotullohet 1800 her?.
 • I pajisur me bateri litiumi me cil?si t? lart? 2500mAh.