Mbulese per Lavatrice


Krahaso

Sjellim per te gjitha amvisat tona mbulesat super praktike dhe te domosdoshme per lavatrice .
🔸️ Material cilesor dhe rezistent ndaj ujit dhe pluhurit
🔸️ Pajisur me zinxhir te pjesa e kapakut te lavatrices
🔸️ Dizajne dhe ngjyra te ndryshme
🔸️ Permasat: 80 x 60 x 60

990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.