-400 L

Kok? dushi me gur?za filtrimi.

SKU: N/A

Me 3 lloje gur?zash q? ju mund?son nj? uj? t? past?r kur laheni.

Ndihmon n? filtrimin e papast?rtis?, klorit dhe baktereve q? ka uji.

790 L

Krahasoni

Përshkrim

Kok? dushi me gur?za filtrimi

  • Me 3 lloje gur?zash q? ju mund?son nj? uj? t? past?r kur laheni.
  • Ndihmon n? filtrimin e papast?rtis?, klorit dhe baktereve q? ka uji.

Specifikat:

  • I rekomanduesh?m p?r f?mij? dhe p?r personat q? kan? probleme me lekur?n.
  • Kjo kok? dushi kursen uje 30% me pak se kokat e zakonshme.
  • Rrit presionin e ujit 100% me shum? se ?do kok? tjet?r.