Kapse p?r jorgan

  • Kapni carcaf?t pa gjilp?ra, mund ta mbajn? fort jorganin, duke ju dh?n? juve dhe foshnj?s tuaj nj? ndjenj? sigurie t? plot?.
  • Esht? i p?rshtatsh?m p?r jorgan?t e dimrit, carcafet batanijet etj.
  • Pavar?sisht se sa i trash? ?sht? jorgani.
  • Jorgani nuk zhvendoset p?r t? parandaluar ?ar?af?t dhe mbulesat nga ngat?rrimi, duke e b?r? kujdesin m? t? leht?.
  • Cil?si e mir?, shum? e dobishme p?r dhom?n tuaj t? gjumit.

690 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Kap?se jorgani pa rr?shqitje.
  • Kapsia mb?rthen batanije, jorgan e ben t? pa levizshme.
  • Leht? p?r tu vendosur dhe hequr.

 

Specifikat

  • Madh?sia: 6 * 2 * 2.5cm
  • Materiali: AB