Organizuesi rrobave p?r dollap

> SKU: N/A

Tashm? veshjet nuk do t? jen? m? t? pa sistemuara fal k?tij organizuesi.

Organizues fantastik p?r dollapin tuaj.

1,590 L

Krahasoni

Përshkrim

Organizuesi rrobave p?r dollap

  • Tashm? veshjet nuk do t? jen? m? t? pa sistemuara fal k?tij organizuesi.
  • Organizues fantastik p?r dollapin tuaj.

Specifikat:

  • Oganizuesi montohet dhe cmontohet leht?sisht.
  • Nuk z? v?nd kur cmontohet.
  • Praktik vendoset n? cdo dollap.
  • Me 5 kate.
  • Materiali: Plasatik ABS
  • P?rmasat: 125 x 30 x 30cm.
  • Disponojm? ngjyr?n e bardh?.