Mini Tastier i8 me Wireless.

 • Dizajn i ri dhe inovativ Keyboard Mini Wireless me ?el?sa .
 • 3 n? 1 shum?funksionale: Tastier? + mouse + prekje, lidhje wireless RF 2.4G
 • Mini tastiera me 7 ngjyra dhe?me ndri?im LED.
 • I rehatsh?m p?r duart tuaja, ?sht? i leht? p?r tu mbajtur dhe vepruar.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Mini Tastier me Wireless.
 • Form? inovative ? e l?vizshme, elegante.
 • Tastier? wireless 2.4GHz me Touchpad.
 • Krahasuar me touchpad-in e notebook-it t? p?rsosur p?r PC, Pad, TV Box Andriod, Google TV Box, Raspberry PI, TV Box, PS3, HTPC / IPTV, etj.
 • Nd?rtimi i tastier?s me shum? ndjeshm?ri t? lart?.
 • Tastier? mini QWERTY me ?el?sa kontrolli multimedial dhe ?el?sat e lojrave PC.

Specifikat

 • Modeli : i8
 • Bateria e rikarikueshme
 • 92 butona (74 butona standard? + 18 butona mediatik?),
 • Dimensionet : 19.2 x 11.4 x 2.3 cm
 • Pesha : 191 g