-1,500 L

ChromeCast

Super Oferte !!!

Transmetoni cdo pamje të telefonit tuaj në Televizor , me ChromeCast.
Pajisja transmeton video dhe audio , pra ju mund ti shihni pamjet dhe dëgjoni.
E lehtë për tu përdorur.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

Specifikat

Me këte pajisje mund te lidhni telefonin (Android ose iphon , Pc , laptop , etj dhe cdo pamje e shihni ne televizor.

Përdoret kur dëshironi të shihni filma , luani lojera , ose shihni youtube.

Mund të përdoret edhe për konferenca dhe prezantime projektesh nga laptopi në tv.

E lehtë për tu përdorur.

Kodi: A1355