Detektor Parash.

SKU: N/A
  • M?nyra me e sigurt p?r t? zbuluar kartemonedhat false!
  • Mbroni biznesin dhe financat tuaja personale.
  • Eleminoni totalisht qarkullimin e kartemonedhave false n? biznesin tuaj.

1,490 L

Krahasoni

Përshkrim

  • M?nyra me e sigurt p?r t? zbuluar kartemonedhat false!
  • Mbroni biznesin dhe financat tuaja personale.
  • Eleminoni totalisht qarkullimin e kartemonedhave false n? biznesin tuaj.
  • Detektim i menj?hersh?m dhe sakt?si 100%.
  • Llamb? me drite blu fluoreshente UV 9W p?r dallimin e elementeve te siguris?.

 

Specifikst

  • P?rmasat: 18 cm x 12cm x 12.5 cm.
  • Dite blu fluoreshente UV 9W