Mbajt?se i levizsh?m p?r lavatricen ose frigoriferin

> SKU: N/A

Nj? ndihm?s i mir? p?r n? sht?pi,

Ky mbajt?s praktik ju vjen n? ndihm? p?r t? l?vizur lavatricen ose frigoriferin tuaj.

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Mbajt?se i levizsh?m p?r lavatricen ose frigoriferin

  • Nj? ndihm?s i mir? p?r n? sht?pi.
  • Ky mbajt?s ju vjen n? ndihm? p?r t? levizur lavatricen ose frigorifern.
  • Mund ta p?rdorni dhe p?r t? rritur? lart?sin?.
  • Mund ta trasportoni kudo.

Specifikat:

I thjesht? n? p?rdorim.

 

 

 

 

 

 

.