Blender 3 ne 1


Krahaso

Nëse jeni një kuzhinier me ide në një kuzhinë të vogël, super-kompakt, ngjyrë e bardhë Kenwood Xtract 3-in-1 gjithmonë do të punojë për ju. Mund të duket e vogël, por do të gjesh një ndihmë të madhe për krijimin e , supave dhe salcat në pakë sekonda.
🔸 Pajisja ka gjithçka që ju nevojitet për të shpejtuar në gatimin tuaj. Dhe, sigurisht, ajo vjen me të gjithë besueshmërinë dhe performancën që prisni nga marka Kenwood.
🔸 I bardhë superkompakte
🔸 Fuqia 350W dhe
🔸 Me 3 pjese -1 Litra dhe 0.8 Litra
🔸 2 nivele shpejtësie

7,990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.