Cantë për larjen e këpucëve ne lavatrice

SKU: N/A
  • Kjo cantë rrjete është krijuar për të larë këpucët.
  • Vendosni këpucët tuaja në cantë dhe mbyllini atë.
  • Material rrjetë e fortë.
  • E përshtatshme për 1 palë.

890 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Cantë për larjen e këpucëve tuaja që do ja u lehtësojë punën
  • Provoni këtë cantë për larjen e atleteve!
  • Projektuar posacërisht për të larë këpucët/atletet në një mënyrë të thjeshtë dhe pa mundim.

 

Specifikat

  • Përmasat: 25 x 26 cm