Drite per Ambjente te Jashtme

> SKU: drite-per-ambjente-te-jashtme-2

Ndriconi oborrin tuaj me kete llambe pa patur nevoje per energji elektrike.
?? Llamba punon me energji diellore
?? Instalohet lehte pa pasur nevoje per kabell
?? Baterite kane jetegjatesi dhe cilesi te larte
?? Trup i perbere nga alumini per nja rezistence me te gjate gjate shiut
?? Pajiset me telekomande per kontrollin e drites
?? Me sensor
?? Mbulon deri ne 90 metra katror siperfaqe
?? Permasat 22.5 x 39 x 6.5cm

4,990 L

Krahasoni