Mbajtese Erezash 3 ne 1

  • Nje set i domosdosh?m p?r cdo familje praktik dhe shum? funksional.
  • P?r kafe, sheqer, caj, erza, apo tjet?r i paisur dhe me lug?.
  • I p?rshtsh?m p?r cdo dekor ambjenti t? sht?pis? tuaj.
  • Pastrohet lehtesisht.

1,490 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Mbajt?se erzash 3 n? 1 nj? aksesor p?r kuzhin?n? tuaj.
  • Mbajt?se p?r kafe, sheqer, me kapak dhe lug?n p?rkat?se.
  • B?r? nga ?elik inox cil?si t? lart?.

Specifikat

  • Kapaciteti: 201-300ml
  • Materiali: ?eliku inox dhe qelqi
  • Madh?sia: rreth 7.5 * 9cm