Arredues p?r sht?pi

Jo vetem sistemoni,por i shtoni bukuri cdo ambjenti ku e vendosni ate.

Vecan?risht p?r ato femra q? p?lqejn? t? bukur?n n? detaje.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

Arredues p?r sht?pi

  • Jo vetem sistemoni,por i shtoni bukuri cdo ambjenti ku e vendosni ate.
  • Vecan?risht p?r ato femra q? p?lqejn? t? bukur?n n? detaje.

Specifikat:

  • Dizanj modern dhe stil elegant q? p?rshtatet kudo.
  • P?rbehet nga 1 dre mjaft i bukur me brire q? dalin n? form? deg?sh t? m?dha.
  • Ne deg?t e saj mund te vendosni unazat e ndryshme, vareset, byzylyk?t ,karficat e ndryshme, celesa etj…
  • Nd?rsa n? bazen e saj mund t? mbani telefonin, kulet?n apo produktet e ndryshme t? kozmetik?s
  • Material plastike ABS.
  • P?rmasat: 25 x 22 x 12 cm